Картопляний ярмарок — у «Першоцвіті»

Картопляний ярмарок — у «Першоцвіті»

Понад 100 страв можна приготувати з цього овочу. Це — чудовий косметичний засіб для шкіри, засіб для чищення срібла, накипу з чайника, це — «лікар» у мундирі, іграшка для дитини, засіб для видалення іржі, овочева батарейка, гарні дитячі малюнки та незвичні прекрасні квіти. Здогадалися про який овоч йде мова? Універсальний овоч — картопля!
Пізнавально-розважальне осіннє свято картоплі провели наші дітки разом із батьками та педагогами ЦРТРД «Першоцвіт» Палацу дітей та молоді.


Педагоги креативно підійшли до організації свята, був зворотній зв’язок із глядачем. Так, наприклад, були задіяні в заході не тільки діти, а й батьки. Вони співали, читали вірші, ставили сценки, танцювали, а український національний одяг надав святкової атмосфери.
Із дому кожен приніс смачну та оригінальну страву з картоплі.
— Я отримала неабияке задоволення від пошуку цікавого рецепта в Інтернеті та приготування страви з картоплі, а результат побачила на обличчі у дитини. Смакота! — ділиться враженнями одна з мам.

Дітки виготовили різні поробки з картоплі, розказували віршики, загадували загадки, співали разом пісні, грали в різноманітні ігри. Кожна дитина чекала на свій «зірковий вихід». А на завершення свята батьки та діти виконали національний танець «Картопля».
Організатори подбали про подарунки для нашої малечі від Пані Картоплі. Словом, нашим педагогам вдалося згуртувати не тільки дітей, але й батьків.
Дякуємо вам, наші педагоги, за усмішки на обличчі дітей, за ті хвилини щастя, в які ви нас занурили. Любимо тебе, наш «Першоцвіт»!
Батьківський комітет ЦРТРД «Першоцвіт»