«Усмішка клоуна» — нова виставка Наталії Ковнацької

«Усмішка клоуна» — нова виставка Наталії Ковнацької

Колекція власноруч виготовлених ляльок звягельської майстрині поповнилася новими експонатами, які вона презентує у Музеї родини Косачів у п’ятницю, 24 листопада, о 17 годині. Перша презентація оригінальних виробів відбулася у цих стінах півроку тому з великим успіхом, який і надихнув на створення нової експозиції.
Наталя Ковнацька — професійний стоматолог (за що отримала від дітей своє друге ім’я — «Зубна фея»), втім бажання подарувати людям усмішки продиктоване не лише професією:
— Тематика виставки — дуже позитивна, бо до болю в серці мені набридло бачити похмурі вирази обличчя у людей на вулицях, на роботі, будь-де, — поділилася зі «Звягелем» Наталя. — Тож я створила кумедних клоунів, щоб люди прийшли та усміхнулися, зняли з обличчя і душі відбиток буденних проблем, відволіклися від негативу, стали добрішими!
Для гостей виставки, яка від п’ятниці розпочинає діяти у Музеї Косачів, майстриня підготувала не лише кумедних клоунів, а й історію походження клоунади, вікторини, хореографічні номери у виконанні друзів та колег. А там, дивись, Новоград і справді стане добрішим…
Юлія КЛИМЧУК