Полустанок ближче… «переїхав» до шосе

Пригадується, як доводилося з сумками в темноті діставатися через зарості та розбиту дорогу до полустанку, що знаходиться між районами «Смолка» і «Кар’єр». Досі моторошно стає.
Достеменно не зрозуміло, навіщо той перон споруджували на далеких загулинках міста? Очевидно, якась своя конспірація була в архітекторів тих далеких часів.
Та ось, нарешті, побудували новий полустанок. Біля самого населеного пункту (неподалік переїзду), а це набагато полегшує подорожуючим добиратися до Житомира або до того чи іншого села.
Мешканці вищезгаданих районів неабияк задоволені новим полустанком.
Як повідомила редакції Галина Леонідівна Куницька, чергова даного переїзду, дизель-потяги на новому полустанку зупиняються вже півтора місяці, однак останні роботи з облаштування прилеглої території були завершені тільки цими днями.
Ніби все доладно, бетонними плитами прокладено зручний підхід до перону (від самого шосе), проведено освітлення, висипані щебенем укоси, які знизу утримуються високими бордюрами, зроблено накриття від негоди.
Та ось дехто з жителів, які живуть поруч цього полустанку і які частенько їздять до Житомира, нарікають, що не встановлено урн для сміття. Тож, поблизу перону вже почав з’являтися всілякий непотріб. А по той бік дороги якийсь спритник занадився у лісосмузі зливати з асенізатора лайно, яке викачує в приватному секторі цих районів.
Отже, певним службам є ще над чим попрацювати.
Микола МАРУСЯК