www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 48/2017

01 Грудня 2017 | Оприлюднив: | 2 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Назва тренажера для боксерів? А. Слива. Б. Яблуко. В. Груша. Г. Персик.
  2. Тварина, на якій Ісус Христос урочисто в’їхав у Єрусалим. А. Віслюк. Б. Кінь. В. Верблюд. Г. Віл.
  3. Герой пісні «Любо, братці, любо...» А. Чапаєв. Б. Котовський. В. Петлюра. Г. Махно.
  4. Яким ще медведем називають панду? А. Баобабовим. Б. Бамбуковим. В. Евкаліптовим. Г. Банановим.
  5. На території якої союзної республіки знаходилась найпівденніша точка СРСР? А. Туркменістану. Б. Узбекистану. В. Казахстану. Г. Киргизії.
  6. Країна, у якій знаходиться знаменита Мекка. А. Саудівська Аравія. Б. Ізраїль. В. Єгипет. Г. Йорданія.
  7. Чий син продовжив традицію, ставши, як батько, лауреатом Нобелівської премії? А. М.Павлова. Б. Е.Хемінгуея. В. Ф.Нансена. Г. Н.Бора.
  8. Яке міністерство очолювала М.Тетчер в 1970-74 р.? А. Економіки Б. Фінансів. В. Закордонних справ. Г. Освіти і науки.
  9. Скільки років було Ейнштейну в 1905 році? А. 26. Б. 30. В. 34. Г. 42.
  10. Яка спеціалізація Гуллівера як лікаря? А. Терапевт. Б. Хірург. В. Лор. Г. Гінеколог.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №48: 1. В. 2. А. 3. Г. 4. Б. 5. А. 6. А. 7. Г. 8. Г. 9. А. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,