«Конфеті-шоу» — для переможця

«Конфеті-шоу» — для переможця

У районному футболі, попри аматорський статус команд, рівняються на професіоналів. Це засвідчив фінал першого суперкубку Новоград-Волинського району, що відбувся минулої неділі на стадіоні «Авангард».


До боротьби за трофей запросили шість команд — володарів кубків, чемпіонів і призерів у вищій і першій районних лігах. Це — «Нива» і «Нива-2» (Майстрів), «Рись» (лісгосп), «Землероб» (Дідовичі), «Спарта» (Гульськ) і «Торпедо» (Пилиповичі).
У вирішальному матчі зустрілися «Нива» (Майстрів) і «Рись» (лісгосп). Перемогу (1:0), завдяки голу Дмитра Бізяєва, здобула команда з Майстрова. Попри мінімальну кількість голів, події на полі супроводжувалися безкомпромісною боротьбою. Головному арбітру Едуарду Супруну навіть довелося скористатися червоною карткою.
Вручення нагород проводили голова Новоград-Волинської РДА Володимир Михнюк та перший заступник голови Житомирської обласної федерації футболу Василь Гордійчук. Саме за ініціативи Василя Васильовича для переможця було влаштовано «конфеті-шоу» — традиційний елемент, що супроводжує тріумф команд-професіоналів.
Відзначимо, що турнір проводився за ініціативи федерації футболу Новоград-Волинського району та під патронатом СТОВ «Птахівник», яке виступило генеральним спонсором. За кошти підприємства було придбано кубки та медалі. Без пам’ятних нагород не залишився жоден учасник дійства. Навіть суддівська бригада вперше, як для районних турнірів, отримала медалі на згадку.
Олег БРЮХАНОВ