Учасники Міжнародного саміту мерів підписали маніфест мерів-інноваторів

Учасники Міжнародного саміту мерів підписали маніфест мерів-інноваторів

28 листопада міський голова Віктор Весельський та секретар міської ради Олена Пономаренко взяли участь у церемонії відкриття Міжнародного саміту мерів (IMS), який заснований у 2016 році як платформа для обміну досвідом між лідерами місцевого самоврядування та фахівцями місцевого розвитку світового рівня.
Під час церемонії відкриття учасники саміту підписали маніфест мерів-інноваторів. Серед зобов’язань — розвивати та впроваджувати інновації, які роблять життя містян комфортним, переймати найкращий світовий досвід, співпрацювати з молодими лідерами та стартап-спільнотою, збільшити соціальний вплив міських проектів та залучати містян до оцінки результатів їх втілення.
Дводенний захід, присвячений інноваціям, які можуть перетворити міста на сервіси, що відповідають потребам своїх жителів, а також світовим викликам, таким як екологічні проблеми, кібербезпека та інклюзивність, проходив упродовж 28 і 29 листопада у Києві, під патронатом Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та за підтримки мера Києва Віталія Кличка й Асоціації міст України.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради