Хочете працювати — «Леся» запрошує!

Хочете працювати — «Леся» запрошує!

Швейна фабрика для міста є невтомним прикладом успішної та згуртованої команди — хоч в Україні непрості економічні часи, тут постійно впроваджують нові технології, покращують умови праці, створюють вакансії. Щомісячні та святкові премії, харчування на підприємстві, послуги лікарів, заохочення у вигляді екскурсій — керівництво постійно дбає про те, аби зацікавлювати працівників і покращувати корпоративний дух на фабриці. Про це, до речі, ми часто розповідаємо нашим читачам у «Звягелі».
А ще тут виконують свої обіцянки. Як анонсувалося раніше, цього місяця на фабриці відкрили нову швейну дільницю з пошиття нових сучасних моделей жіночих брюк. Наразі тут не лише завершили встановлення імпортного обладнання та розпочали навчання нових працівників, а й вже запустили в дію виробничий процес.
Для обміну досвідом на підприємстві цього тижня побували представники фірми «Бракс» — Андреас Волохов, технік-технолог Франк Густ і консультант Ангела Кастнинг, котрі позитивно оцінили напрацювання на «Лесі».
Як розповіла начальник відділу кадрів фабрики Оксана Деменко, на новій дільниці ще існують вакансії швачок, тому жінок запрошують на роботу, гарантуючи для них офіційне працевлаштування, гідну зарплату та повний соціальний пакет, а ще — щотижневу оплату праці та можливість кар’єрного росту. Важливо, що графік роботи на новій дільниці — з 8-ї до 17-ї години. Телефони для довідок: 2-45-05 та (067) 409-49-87.
Юлія КЛИМЧУК