ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ

Виконавчий комітет міської ради підвів підсумки та визначив переможців виконання Програми економічного та соціального розвитку міста за 2008 рік. Узагальнену інформацію про роботу всіх галузей міста у минулому році представила на засіданні начальник відділу економічного аналізу та планування міської ради С.С.Карпінська. При визначенні кращих враховували обсяги виробництва, середній рівень зарплатні, рівень і стабільність сплати податків до держаного та місцевого бюджетів, діяльність з модернізації виробництва, асортимент продукції та послуг для населення.
Рішенням виконавчого комітету визнано кращих у виконанні Програми трудових колективів промислових підприємств, представників малого бізнесу, житлово-комунального господарства та енергозабезпечення, галузі освіти, охорони здоров’я. Новою стане номінація «Найактивніша громада року».
Рішенням виконавчого комітету міської ради визначено кращих за 15 номінаціями — керівник року, вчитель року, лікар року, творча особистість, творчий наставник, військова доблесть, професіонал року, тренер року, спортсмен року, студент року, учень року, комунальник року, робітнича майстерність, за відродження духовності, милосердя.
При обговоренні пропозицій член виконавчого комітету В.І.Перерва запропонував при підведенні підсумків у виробничій сфері більше відзнак надавати саме представникам робітничих професій. Міський голова Боровець М.П. дав доручення організаторам акції «Гордість міста» заздалегідь повідомити новоград-волинців про номінації, за які змагатимуться у 2009 році, щоб трудові колективи самостійно мали можливість активніше готуватись до цього загальноміського заходу.
Урочиста церемонія нагородження кращих представників громади міста відбудеться 12 березня у міському Палаці культури.