www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 49/2017

08 Грудня 2017 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Про що не прийнято сперечатися? А. Книги. Б. Фільми. В. Картини. Г. Смаки.
  2. Прекрасним лебедем у казці Андерсена стало гидке ... А. Курча. Б. Каченя. В. Гусеня. Г. Індиченя.
  3. Яку відзнаку одержав А. Шевченко за підсумками 2004 року? А. Пальмову гілку. Б. Золотий м’яч. В. Золоту бутсу. Г. Оскара.
  4. Грецьке «мега» відповідає нашому поняттю ... А. Величезний. Б. Середній. В. Маленький. Г. Так собі.
  5. Справжнє прізвище Панаса Мирного... А. Рудченко. Б. Руданський. В. Рудий. Г. Неруда.
  6. Спортивне амплуа Руслана Федотенка. А. Тенісист. Б. Футболіст. В. Баскетболіст. Г. Хокеїст.
  7. Столиця Гватемали. А. Гватемала. Б. Каракас. В. Тегусігальпа. Г. Хараре.
  8. Який звір зображений на гербі Фінляндії? А. Тигр. Б. Лев. В. Бурий ведмідь. Г. Білий ведмідь.
  9. У якій вазі виступав багаторазовий чемпіон світу з карате (1968-74 р.) серед професіоналів, а тепер знаменитий актор Чак Норріс? А. Легкій. Б. Середній. В. Важкій. Г. Суперважкій.
  10. У якому році здійснено перше переливання крові від однієї собаки до іншої? А. 1666 р. Б. 1777 р. В. 1888 р. Г. 1999 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №49: 1. Г. 2. Б. 3. Б. 4. А. 5. Б. 6. Г. 7. А. 8. Б. 9. Б. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,