Допоможіть врятувати життя!

Допоможіть врятувати життя!

Жителю Новограда-Волинського Олександру Саксоніку терміново потрібна ваша допомога!
1 грудня у нашій лікарні йому поставили страшний діагноз — аневризма та розширення висхідної аорти (8 см). А вже 4 грудня це підтвердили лікарі в «Національному інституті серцево-судинної хірургії ім.М.М.Амосова».
Завдяки рідним, друзям та волонтерам, вдалося назбирати частину коштів. Олександру зробили операцію, і тепер його чекає тривалий і вартісний курс реабілітації.
Саме тому ми, рідні та друзі, дуже сподіваємося на вашу допомогу, на небайдужі серця до чужого горя. Допоможіть врятувати життя прекрасній людині, спортсмену з тхеквондо і талановитому барабанщику. Переконані, що ви не раз чули і бачили, як уміло Олександр орудує барабанними паличками, витягуючи неймовірні ритми зі свого улюбленого інструменту під час концертів. Адже він неодноразово брав участь у благодійних концертах для АТОвців, а також не один рік виступав у складі різних гуртів під час святкувань у місті.
Кожному, хто може і хоче допомогти, надаємо реквізити картки «ПриватБанку» на ім’я матері: 5168 7426 0266 9149, Саксонік Оксана Едуардівна. Телефон: (093) 717-60-39.