www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 51/2017

22 Грудня 2017 | Оприлюднив: | 4 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Страшне перо не в... А. Півня. Б. Качура. В. Гусака. Г. Індика.
  2. Що ремонтують у депо? А. Автомобілі. Б. Кораблі. В. Локомотиви. Г. Літаки.
  3. До якого типу інструментів належать гуслі? А. Духових. Б. Ударних. В. Щипкових. Г. Клавішних.
  4. Друга назва чечітки. А. Степ. Б. Тундра. В. Тайга. Г. Чукотка.
  5. Сохатий. А. Лось. Б. Олень. В. Цап. Г. Баран.
  6. Професія персонажу давньогрецьких міфів Дедала, який втік з острова Крит на штучних крилах. А. Архітектор. Б. Художник. В. Актор. Г. Поет.
  7. Передавання хвороб через кліщів та комах. А. Трансмісія. Б. Диферен­ціал. В. Торсіон. Г. Форсунка.
  8. По якій країні течуть ріки Макензі та Фрейзер? А. Канаді. Б. Аргентині. В. Бразилії. Г. США.
  9. Ізраїльська секретна служба називається Моссад. Що означає це слово в перекладі з івриту? А. Школа. Б. Бурса. В. Інститут. Г. Кафедра.
  10. Коли відбувся останній виступ Джона Леннона? А. 1967 р. Б. 1969 р. В. 1972 р. Г. 1974 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №51: 1. В. 2. В. 3. В. 4. А. 5. А. 6. А. 7. А. 8. А. 9. В. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,