В управлінні ДСНС діє «Телефон довіри»

У Новоград-Волинському міськрайонному відділі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області працює «Телефон довіри»: 5-22-95, за яким ви можете звернутися з актуальних питань діяльності підрозділу або виявлення фактів проявів корупції працівниками ДСНС. Окрім того, ви маєте можливість звернутися із вищезазначених питань до сектору з питань запобігання та виявлення корупції Управління ДСНС України у Житомирській області за міським контактним номером: (0412) 48-03-47.
Прийом громадян з особистих питань керівництвом Новоград-Волинського міськрайонного відділу здійснюється щоденно, з 9:00 до 18:00, крім вихідних та святкових днів, за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Соборності, 22. Цілодобово з даних питань можна звернутися за телефоном: «101». Усі заяви та повідомлення, що знаходяться в компетенції органів ДСНС, будуть розглянуті у визначені законодавством терміни.
О.РАФАЛЬСЬКИЙ, начальник Новоград-Волинського МРВ УДСНС України у Житомирській області, підполковник служби цивільного захисту