СІЧові підсумки року

СІЧові підсумки року

Новоград-волинські каратисти вкотре продемонстрували якісний приклад дисципліни та порядку, що могли б стати у нагоді багатьом високопосадовцям. До кінця року ще досить часу, а вихованці та тренери спортивно-оздоровчого клубу карате «СІЧ», учні ДЮСШ вже відзвітували за рік своєї роботи. Згідно зі стандартами клубу, підсумок був масштабним та переконливим.
16 грудня під дахом спортивного залу колегіуму зібралися спортсмени та їх уболівальники, загалом — майже 200 осіб. Підсумковий чемпіонат Новограда-Волинського з карате «підбив» спортивний баланс 2017 року: двоє вихованців клубу «СІЧ» цьогоріч увійшли до збірної команди України. Честь представляти на найвищому рівні нашу країну вибороли Аліна Карпишина та Олексій Тростенюк.
І поки в цей день один за одним на татамі мінялися претенденти на медалі, тренери підсумовували власні здобутки. Ріст дисципліни карате, клубу та взагалі спорту в місті неможливо ігнорувати. Для порівняння: вперше такий звягельський чемпіонат відбувся в 2000 році, тоді на килимі змагався 61 каратист. 17 років плідної роботи президента клубу Петра Корнійчука переформатували історію цього виду спорту в Новограді, адже наразі вже його учні Вадим Рибачок, Андрій Хромушин давали останні мотивуючі поради членам власних команд. Золоті, срібні та бронзові медалі, премії, подарунки отримали найкращі каратисти, для яких білосніжне кімоно справді стало другою шкірою.
Керівництво клубу, тренери та вихованці щиро дякують усім, хто є небайдужим до розвитку дисципліни у місті: спонсорам, батькам дітей, кожен із яких цілий рік знаходився у пошуку можливостей для популяризації карате. Час іде, проте незмінною залишається готовність цих людей реагувати на потреби часу. Сьогодні в рамках ДЮСШ запрацювала нова група для дітей з обмеженими фізичними можливостями.
Вітаємо всіх учасників з успішним завершенням чемпіонату і бажаємо, щоб 2018 рік приніс новоградським каратистам довгоочікувану олімпійську удачу.
Вадим РИБАЧОК