Вступ до вищих навчальних закладів ДСНС у 2017 році

Вступ до вищих навчальних закладів ДСНС у 2017 році

Управління ДСНС України у Житомирській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денне відділення у вищі навчальні заклади ДСНС України.
Відбір проводиться до Національного університету цивільного захисту України (м.Харків), Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності за основними спеціальностями «Пожежна безпека»; «Цивільний захист» (термін навчання — 5 років).
Також проводиться відбір до Вищого професійного училища ЛДУБЖД (м.Вінниця) за спеціальністю «Організація та техніка протипожежного захисту» «Радіаційний та хімічний контроль» (термін навчання — 2,5 роки). Перевага саме цього навчального закладу — в тому, що для вступу до Училища, за бажанням вступника, дозволено складати необхідні вступні іспити (українська мова, математика та фізика) у навчальному закладі, або здати сертифікати ЗНО із вищевказаних предметів.
Для участі в конкурсі запрошуються громадяни України чоловічої та жіночої статі віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту, або закінчують середні навчальні заклади в 2017 році, за станом здоров’я придатні до військової служби, мають добрі показники успішності й за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу в пожежно-рятувальних підрозділах.
Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися до служб цивільного захисту в районах або до відділу персоналу Управління ДСНС України у Житомирській області за адресою: м.Житомир, вул.Героїв Пожежних, 67-Б. Телефон для довідок: 8-0412-42-15-23. При собі необхідно мати паспорт або свідоцтво про народження.
Інформація ДСНС