www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 52/2017

29 Грудня 2017 | Оприлюднив: | 11 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що є еквівалентом при обміні на мило у відомій приказці? А. Сало. Б. Рило. В. Шило. Г. Крило.
  2. «... навчить» — казка Лесі Українки? А. Мама. Б. Баба. В. Ранок. Г. Біда.
  3. Офіційна мова князівства Ліхтенштейн. А. Англійська. Б. Німецька. В. Іспанська. Г. Російська.
  4. Корею називають Країною Ранкової... А. Зорі. Б. Квітки. В. Пташки. Г. Свіжості.
  5. Чим убивав слов’янський міфологічний персонаж Вій свої жертви? А. Дотиком. Б. Поглядом. В. Запахом. Г. Думкою.
  6. Інструмент, віртуозом гри на якому був Антоніо Вівальді. А. Рояль. Б. Скрипка. В. Орган. Г. Баян.
  7. Місто Кенігсберг було засноване як фортеця ще у 1255 році і до 1945 року було центром Східної Пруссії. Чиє ім’я носить місто тепер? А. С.Кірова. Б. М.Калініна. В. С.Орджонікідзе. Г. М.Горького.
  8. У якому місті народився відомий польський письменник-фантаст Станіслав Лем? А. Варшаві. Б. Кракові. В. Гданську. Г. Львові.
  9. Вічний вогонь вперше був запалений на могилі Невідомого солдата у 1920 році в... А. Москві. Б. Ленінграді. В. Києві. Г. Парижі.
  10. У якому році американець Ісаак Зінгер запатентував швейну машину? А. 1841 р. Б. 1851 р. В. 1861 р. Г. 1779 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №52: 1. В. 2. Г. 3. Б. 4. Г. 5. Б. 6. Б. 7. Б. 8. Г. 9. Г. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,