ПОЗДРАВЛЕНИЯ 10/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 10/2009











































3 березня відзначив свій ювілей Володимир Миколайович КОРНЄЄВ


Наш милий і любий, найкращий у світі, вітаємо тебе з прекрасним ювілеєм. Зичимо тобі здоров’я, щастя, удачі, вірних друзів, поваги від людей. Хай роки повільно плинуть, а в душі твоїй добрій і лагідній хай завжди квітує весна, а час, що лине, дарує радість, мудрість, достаток, а Господь дарує ще багато літ. Нехай береже тебе Бог і шанують люди.


З любов’ю та повагою дружина, діти, мама, тесть



3 марта отметил свой 50-летний юбилей Анатолий Иосифович ВОЙТКОВСКИЙ


Тебя мы с юбилеем поздравляем, родной ты наш любимый человек! Здоровья крепкого от всей души желаем, дай Бог, чтоб подлиннее был твой век. Живи, родной наш, много лет, пусть не убудут твои силы. За все, что сделал ты для нас, огромное тебе спасибо. Ты очень надежный, спокойный и чуткий, и мы с нетерпеньем считаем минутки до встречи, когда мы в разлуке с тобой, наш самый любимый и самый родной. Желаем тебе мы в твой день рожденья здоровья, успехов, удач и везенья, легких дорог,
возвращений счастливых, наш самый желанный, наш самый любимый.


Жена, дети, внучка



8 марта — 70 лет Фаине Матвеевне ЛУКЬЯНЧУК


Мама милая, родная и бабуля дорогая, поздравляем мы, любя, с именинами тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог за нас — не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть.


С любовью твои дети, внуки



Вітаємо з 8 Березня нашу першу вчительку Марину Рафаїлівну РИБАЧОК,


яка вже багато років працює у школі №3. Чотири роки веде вона наших діточок стежиною знань, мудрості, доброти. Зичимо Вам здоров’я, благополуччя, натхнення, родинного щастя. Пощастить майбутнім першокласникам, яких набирає в цьому році Марина Рафаїлівна!


Батьки, учні 4-Б класу ЗОШ №3



8 березня вітаємо з Днем народження Руслана Миколайовича ВОЗНЮКА


Хай Небо осяє життєвий твій шлях, хай Доля плекає тебе повсякчас. Будь завжди веселим і мудрим в житті, і всі скарби щастя хай будуть твої.


Люблячі дружина, батьки



12 марта празднует своё 45-летие Александр Сергеевич СОЯ


Примите наши поздравленья! Пусть юный жар кипит в крови, пусть будут новые свершенья! Здоровья, радости, любви!


С уважением коллектив магазина «Ера взуття»



10 березня зустрічає свою 70 весну Анатолій Дмитрович ПОЛІЩУК


Ми раді сьогодні Вас привітати, щастя й здоров’я в житті побажати. Мирного неба, ясного сонця, — нехай воно світить вам у віконце. Хай в домі будуть злагода й сміх, а лихо нехай обминає поріг. Хай діти й онуки шанують завжди, щоб зоставались такі ж молоді.


Дружина, діти, онуки



7 березня святкує свій 70-річний ювілей наша дорога мама, бабуся, прабабуся Галина Опанасівна ОСТРОЖИНСЬКА


Лагідна, рідненька, добра і проста, наша дорогенька, наша золота. Бажаємо здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті. Хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Ми дякуємо Богу, що ви у нас є, хай силу й здоров’я Господь Вам дає. Бажаємо Вам ще довго прожити, щоб всіх на сторіччя змогли запросити.


З любов’ю та повагою чоловік, діти, онуки, правнучка Даринка



7 березня – 50 років Анатолію Володимировичу КОРЖОВСЬКОМУ


Летять роки в міжзоряний політ, але душа нехай про це не знає, хай серце б’ється в ритмі літ, і доброта ніколи не згасає. Хай доля принесе іще сповна і радості, й наснаги, і здоров’я. Нехай завжди в душі цвіте весна і серце зігрівається любов’ю!


Дружина, дочка, брат, сестри, друзі


 

5 березня вітаємо з 40-річчям Миколу Миколайовича БОРІСОВА — підполковника, командира 12-го інженерного полку Новоград-Волинського гарнізону


Бажаємо міцного здоров’я, вагомих успіхів у бойовій підготовці на благо України, захисту держави. Миру та злагоди у вашому домі, достатку, нехай перші дні весни принесуть гарний настрій, світлу радість, успіхи у всіх найкращих починаннях!


З повагою колектив газети «Звягель-Інформ»