Військові інженери повернулися із зони АТО та миротворчої місії в Косово

Військові інженери повернулися із зони АТО та миротворчої місії в Косово

26 грудня на плацу військової частини А3814 відбувся урочистий мітинг з нагоди зустрічі особового складу загону оперативного забезпечення №1 ОТУ «Південь», ОТУ «Донецьк» №2 та національного контингенту після виконання миротворчої місії в Косово.

Із прибуттям на Звягельську землю військових інженерів привітали представники міської і районної влади, ветерани, священики, рідні і близькі військових.
«Підрозділи 12-го окремого полку оперативного забезпечення розпочали виконання бойових завдань із березня 2014 року на території Херсонської області, а з травня цього ж року — на території Донецької та Луганської областей, у зоні проведення антитерористичної операції. Майже чотири роки військовослужбовці військової частини майстерно виконували всі поставлені завдання. Особовий склад частини удостоєний багатьох нагород та дострокових військових звань. Однак найціннішим здобутком полку є те, що на цьогорічному параді з нагоди Дня незалежності України з рук начальника Генерального штабу ЗСУ, генерала армії Віктора Муженка був вручений Бойовий Прапор частини», — повідомляє відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради.
«Сьогодні військова частина А3814 зустрічає особовий склад національного контингенту з Косово (республіка Сербія), на чолі з командиром контингенту, підполковником Сергієм Краськом. Вже не один рік поспіль військовослужбовці нашої частини беруть участь у міжнародних операціях у різних куточках нашої планети з підтримання миру і безпеки. Ми раді зустрічати наших побратимів на нашій, українській землі!», — зазначили у керівництві військової частини А3814.
Підготував Олег БРЮХАНОВ