www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 1/2018

05 Січня 2018 | Оприлюднив: | 7 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Який майстер працює з глиною? А. Бондар. Б. Лимар. В. Стельмах. Г. Гончар.
  2. За якою дівчиною в’ється, як барвінок, Іванко, поки вона несе воду? А. Галя. Б. Валя. В. Таня. Г. Іра.
  3. Невелика музична п’єса фанфарного змісту. А. Помада. Б. Туш. В. Пудра. Г. Макіяж.
  4. Цигарки з пропискою в райцентрі на Чернігівщині. А. «Прилуки». Б. «Ватра». В. «Bond». Г. «Верховина».
  5. Заключна частина літературного твору. А. Епілог. Б. Пролог. В. Монолог. Г. Некролог.
  6. Кого ловлять за допомогою верші? А. Рибу. Б. Зайців. В. Медведів. Г. Гав.
  7. Якою твариною є поширена в Латинській Америці ага, яку розводять для винищення шкідників на плантаціях цукрової тростини? А. Жаба. Б. Змія. В. Пташка. Г. Мишка.
  8. Як називають у верхів’ях південноафриканську річку Лімпопо? А. Страусина. Б. Крокодиляча. В. Крабова. Г. Мавп’яча.
  9. Піч для виплавки металу придумав Мартен. Яка країна є його Батьківщиною? А. Англія. Б. Франція. В. Німеччина. Г. Італія.
  10. 26 грудня 2017 року Джордж Веа став 25-м президентом Ліберії. Яким титулом він володіє? А. Володар Золотого м’яча 1995 року. Б. Лауреат Нобелівської премії з економіки 1996 року. В. Йому вручили «Оскар» в 1998 році. Г. Він підкорив 7 найвищих вершин світу.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №1: 1. Г. 2. А. 3. Б. 4. А. 5. А. 6. А. 7. А. 8. Б. 9. Б. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,