Новоград-Волинська міська рада оголошує конкурс

Оголошується конкурс із визначення аптечних та стоматологічних установ міста, якими надаватимуться відповідні пільги та послуги у 2018 році на медичне обслуговування громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Для участі в конкурсі до департаменту праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської міської ради необхідно у місячний термін із моменту публікації оголошення подати такі документи: — заяву; — копію статуту, засвідчену підписом керівника аптечної установи чи стоматологічного закладу, що скріплюється печаткою; — копію ліцензії на медичну практику або роздрібну торгівлю лікарськими засобами відповідно; — довідку про банківські реквізити; — фінансовий документ, що підтверджує можливість аптечних установ чи стоматологічних закладів здійснювати пільгове медичне забезпечення постраждалих громадян за рахунок власних коштів із подальшим відшкодуванням видатків (баланс, звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів).
Документи подавати за адресою: ДПСЗН, вул.Ушакова, 40 (м.Новоград-Волинський). За довідками звертатись за тел.: 2-00-13.
Л.ХРУЩ, директор департаменту