Засідання тренерської ради ДЮСШ

27 грудня під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Н.В.Даниленко відбулася тренерська нарада Новоград-Волинської ДЮСШ Новоград-Волинської районної ради, в якій взяли участь виконуючий обов’язки директора ДЮСШ Г.Д.Данюк, завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації В.І.Дейнека, тренери та викладачі спортивної школи. На нараді розглядалося питання про роботу Новоград-Волинської ДЮСШ Новоград-Волинської районної ради за 2017 рік.
Були відмічені високі досягнення вихованців ДЮСШ на спортивних аренах, що вказує на високий рівень роботи тренерського складу школи.
Як свідчення цього, були вручені посвідчення Майстра спорту міжнародного класу Світлані Дроздюк (с.Майстрова Воля) та Ігорю Гуменюку (с.Олександрівка), які стали призерами на Чемпіонаті світу з пара-армреслінгу, який відбувся в місті Будапешті. Також призерам від імені голови районної державної адміністрації були вручені грошові премії.
Святковими подарунками були відмічені призери Чемпіонату України з вільної боротьби — діти-вихованці ДЮСШ Катерина Звольська та Дмитро Звольський із с.Сусли.
Інформація РДА