Звіт про депутатську діяльність за грудень 2017 року (виборчий округ №65) депутата Верховної Ради України Володимира Литвина

Розглянув та опрацював 297 листів та заяв громадян, направив у органи влади 197 депутатських звернень. Подав до Верховної Ради України 2 депутатських запити, брав участь у підготовці 7 законопроектів.
На звернення виборців надав 8000 грн. матеріальної допомоги, а через обласний та районні бюджети — 26000 грн. 72 заявникам сприяв у проведенні необхідних обстежень, консультацій, лікувань та в інших питаннях. Допоміг заявнику з порушенням опорно-рухового апарату в отриманні спеціальних меблів та засобів для пересування, ортопедичного взуття.
Сім днів працював безпосередньо на окрузі (провів 15 зустрічей, прийняв 49 людей).
Зокрема, відвідав Мало­цвілянську ЗОШ 1-2 ступенів у Новоград-Волинському районі, привітав учнів із Днем Святого Миколая, зустрівся з педагогічним колективом і представниками Чижівської ОТГ. У с.Курчиця привітав учнів та дітей дитсадка. Спілкувався з громадою села.
Надав школам іншу допомогу.
На зустрічі з керівниками сільськогосподарських підприємств Новоград-Волинського району «Звягельська асоціація сільгоспвиробників» обговорили проблемні питання земельних відносин у районі, змін до бюджетного та податкового законодавства.
У Новоград-Волинській ЗОШ №6 1-3 ступенів оглянув новозбудований спортивний майданчик (на це було спрямовано 150 тис. грн). Провів зустріч із жителями та педколективом. Ознайомився з результатами ремонту харчоблоку дошкільного навчального закладу №9 (200 тис. грн.). Привітав дітей. У мікрорайоні «Кар’єр» (м.Новоград-Волинський) перевірив хід будівництва водогінної мережі (319 тис. грн.). Разом із міським головою Весельським В.Л. провели нараду на будівництві хірургічного корпусу.
Благодійним фондом «Майбутнє Полісся» було забезпечено та проведено зустрічі-тренінги з учнями старших класів шкіл виборчого округу. Зокрема, Баранівської гімназії, Полянківської, Рогачівської, Гульської, Рихальської ЗОШ 1-3 ступенів щодо професійної орієнтації (170 учнів).
Про депутатську діяльність регулярно інформував через національні та місцеві засоби інформації, персональну сторінку у соціальній мережі Facebook, на офіційному веб-порталі Верховної Ради України.
Помічниками-консультан­тами здійснено 60 прийомів громадян, прийнято 97 жителів округу.