www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 2/2018

12 Січня 2018 | Оприлюднив: | 9 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. З якого матеріалу Карло виготовив Буратіно? А. Глина. Б. Гіпс. В. Дерево. Г. Олово.
  2. Ризикована покупка. А. Кіт у мішку. Б. Кіт у рюкзаку. В. Кіт у кишені. Г. Кінь у пальто.
  3. Фігура, викрадена Остапом Бендером під час сеансу одночасної гри. А. Ферзь. Б. Король. В. Тура. Г. Кінь.
  4. Який літальний пристрій за кордоном називають гелікоптером? А. Літак. Б. Планер. В. Вертоліт. Г. Космічний корабель.
  5. Фатум у древньому Римі — це божество, що визначало... А. Зріст. Б. Багатство. В. Урожай. Г. Долю.
  6. Яким солодким плодом називають батат? А. Картопля. Б. Буряк. В. Капуста. Г. Редька.
  7. Який вулкан визначив останній день Помпеї? А. Етна. Б. Везувій. В. Стромболі. Г. Кіліманджаро.
  8. Яке прізвище мав полковник Звягельського полку, під командуванням якого козаки визволили місто Острог, а після розформування полку його записали козаком Овруцької сотні Київського полку? А. Шепіт. Б. Тиша. В. Грім. Г. Гуркіт.
  9. Який птах із бронзи сидить на м’ячі на пам’ятнику, відкритому у Львові на честь 110-ї річниці українського футболу? А. Орел. Б. Сокіл. В. Галка. Г. Горобець.
  10. Скільки колишніх прези­дентів США на сьогодні живі? А. 2. Б. 3. В. 4. Г. 5.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №2: 1. В. 2. А. 3. В. 4. В. 5. Г. 6. А. 7. Б. 8. Б. 9. Б. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,