У новий рік — із новими футбольними баталіями!

У новий рік — із новими футбольними баталіями!

Чемпіонат Новоград-Волинського району і міста з футзалу «Різдвяні Дзвони — 2017/2018», попри не футбольну пору року, — у самому розпалі.
У першу суботу 2018 року, за розкладом, без всіляких пауз, відбулися матчі чергового туру. 6 січня, з 9 до 21 години, вболівальники, котрі відвідали спортивну залу промислово-економічного технікуму, стали свідками безкомпромісних поєдинків у Прем’єр-лізі і першій лізі.
Відзначимо надрезультативний поєдинок між ФК «Рись» (Новоград-Волинський) і ФК «Фортуна» (Слобода Романівська), в якому суперники набили один одному аж 21 гол! Із рахунком 11:10 перемогла «Рись», утримавшись таким чином на лідируючих позиціях, поряд із ФК «Смолка».
Після 3 турів лідером іншої групи у Прем’єр-лізі став «Маяк» (Новоград-Волинський), маючи максимальний результат — 3 перемоги. На відстані трьох очок від лідера розташувалися ФК «Нива» (Майстрів) і ФК «Полісся» із с.Сусли. Нагадаємо, що з групи у півфінал виходять дві команди.
У першій лізі також команди поділені на дві групи. І знову — двовладдя. ФК «Скала» (Наталівка) і ФК «Нива-2» (Майстрів) тримають темп без втрат і посідають перші два місця. Втім, попереду — багато матчів, і конкуренти ще мають шанси нав’язати їм боротьбу.
Цікава турнірна ситуація розгортається у групі «В» першої ліги. Лише одне очко відділяє лідера від трьох переслідувачів. На першому місці розташувалися футболісти із с.Чижівка — ФК «Металіст», маючи 7 очок. За крок позаду — ФК «Авангард» (Горбаша), СК «Торпедо» (Пилиповичі) і ФК «Калина» (Калинівка).
Вже цієї суботи, 13 січня, відбудуться ігри у другій лізі та Прем’єр-лізі. У другій лізі проведено два тури. У групі «А» лідирують ФК «Верес» (Колодянка) і ФК «Явір» (Яворівка), маючи по 6 очок.
У групі «В» на перших двох позиціях — ФК «Арсенал»(НВВПТУ) і ФК «Рись-2» (Новоград-Волинський). В обох — по дві перемоги.
Отже, залишайтесь із живим футболом навіть у січні і не пропустіть: щосуботи, з 09:00 до 21:00, спортивна зала НВПЕТ!
Олег БРЮХАНОВ