Нова ініціатива у місті — благодійна «кишенька»

Нова ініціатива у місті — благодійна «кишенька»

Депутат міської ради Віталій Бойчук — серед тих городян, котрі власними ініціативами створюють приклади для громади. «Звягель» свого часу писав про подаровану Віталієм автівку для потреб військових у АТО (згодом і до сьогодні спонсорська допомога для захисників стала постійною), і про будівництво ним спортивного майданчика, і про те, як депутат особисто відвідує на своєму окрузі одиноких виборців, вітаючи їх зі святами. Зауважимо, що згадка про ці факти — аж ніяк не політичний піар (передвиборна кампанія не на часі). Проте, коли у нашому суспільстві з головою вистачає негативу, то особливо примітними, погодьтеся, стають добрі справи.
На зимові свята Віталій із дітьми вітав містян із початком нового року в образі новорічних героїв, а цими днями запропонував нову ініціативу (яка вже діє в інших містах) — разом із колективом магазину «Мрія» тут започаткували благодійну «кишеньку». Кожен небайдужий покупець може покласти у неї допомогу з продуктів для тих, кому бракує коштів на найнеобхідніше.
— Відвідуючи на своєму окрузі літніх людей та з обмеженими фізичними можливостями, я на власні очі побачив, наскільки їм важко жити, — розповів Віталій Бойчук. — Надихнув приклад однієї людини, і я вирішив скористатись добрим вчинком, започаткувавши у рідному місті акцію: «Потребуєш — візьми. Можеш — поклади». Дякую господарям магазину за підтримку! Долучайтеся!
Містяни вже назвали ініційовану акцію механізмом виховання добра і турботи у суспільстві, а її автора — генератором цікавих ідей. Чекаємо, що у місті побільшає гарних прикладів для наслідування й від інших.
Юлія КЛИМЧУК
Фото з мережі Інтернет