Поминання 3/2018

Поминання 3/2018































Забути — несила, вернути — не в змозі...


18 січня — 4 роки, як неждано і негадано обірвалося життя дорогого Григорія Івановича ШАПРАНА з Ужачина


Минають дні, ночі спливають, так невгамовно час летить... Нічого вічним не буває, всі розуміють, а болить... Навіщо покинули Ви нас, рідненький? Як важко без Вас нам жить. Пробачте нам, татусю, що не врятували. Пом’янімо та тихо помолимося. Царство Небесне і вічний спокій Вашій душі.


Сумуючі рідні



22 січня — 40 днів з дня смерті Павла Семеновича ДУРНЄВА


Прости, що не змогли тебе спасти, прости, що не змогли допомогти. Хай Господь дарує Царство вічне і спокій душі твоїй. Хто знав, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть добрим словом.


Сумуючі дружина та сини



23 січня — 4 роки, як пішла з життя любляча дружина та мама — Світлана Іванівна ЮЩЕНКО


Той день, коли твій голос згас і серце перестало битись, став найстрашнішим днем для нас, і ми не можем з цим змиритись.


Вічно сумуючі чоловік, діти та рідні



23 січня — 2 роки, як трагічно загинув наш дорогий Віталій Петрович ВАСЬКІВСЬКИЙ

23.01.1991-23.01.2016 р.


Лиш 25 років відміряла тобі доля! Як це страшно — синочка такого назавжди втратити. Моя ти квіточко! Тобі цвісти б, цвісти... Та не судилось... Ти пішов від нас так рано, ніхто не зміг тебе спасти, лишилась в серці вічна рана, ти нас прости, прости, прости... Холодний вітер листя носить, а за дверима — вже весна, серце болить, душа голосить — тебе із нами тут нема. Без тебе хата опустіла, не переступиш вже поріг, сюди не прийдеш ти ніколи, не стрінеш родичів своїх. Хай наші теплі спогади про тебе, рідненький, приймуться Всевишнім, як слова щирої молитви за твою душу у вічнім Царстві Небеснім. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть нашого Віталика.


У глибокій скорботі мама, брат з сім’єю, рідні



24 січня минає 5 років, як пішов з життя Борис Федорович ДМИТРУК


Земне життя — складне і швидкоплинне, і рідних проводжати, безумовно, жаль. Твій образ зберігати будем вічно, і пам’ять, і тяжку печаль.


Сумуючі дружина і всі рідні



24 січня — річниця світлої пам’яті Анатолія Миколайовича ФЕДЮКА


Ви пішли від нас і залишили печаль та сльози. І скільки б часу не минуло, ви вічно житимете у наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій, наш рідний.


З глибоким сумом дружина, діти, онуки, правнуки



15 января прошло 5 лет со дня смерти Алексея Гавриловича ЯЦУКА


Помним. Скорбим. Любим.


Мама, папа, брат, дочь, родные