www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 3/2018

19 Січня 2018 | Оприлюднив: | 7 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Звір, якого в українських казках називали сіроманцем? А. Заєць. Б. Вовк. В. Кіт. Г. Миша.
  2. Що привіз коваль Вакула зі столиці від самої цариці дівчині Оксані? А. Чобітки. Б. Черевички. В. Тапочки. Г. Кросівки.
  3. Як звали сестру Котигорошка? А. Оленка. Б. Оксанка. В. Катруся. Г. Галинка.
  4. Який гравець високого класу вважається половиною команди? А. Воротар. Б. Захисник. В. Півзахисник. Г. Форвард.
  5. У якій спортивній дисципліні оцінюється вправа ривок? А. Легкій атлетиці. Б. Важкій атлетиці. В. Самбо. Г. Перетягуванні каната.
  6. У якій країні відбувається дія казки про Аладдіна? А. Індії. Б. Персії. В. Єгипті. Г. Китаї.
  7. Столиця якої країни до 1961 року називалася Сталінабад? А. Азербайджану. Б. Таджикистану. В. Грузії. Г. Вірменії.
  8. У якому з провідних музеїв світу зберігається картина Леонардо да Вінчі «Джоконда»? А. Лувр, Париж. Б. Прадо, Мадрид. В. Метрополітен, Нью-Йорк. Г. Ермітаж, Петербург.
  9. У якому архітектурному стилі збудований Собор Паризької Богоматері? А. Барокко. Б. Рококо. В. Ампір. Г. Готика.
  10. Коли зроблена перша фотографія повного Місяця? А. 1840 р. Б. 1856 р. В. 1889 р. Г. 1900 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №3: 1. В. 2. А. 3. В. 4. В. 5. Г. 6. А. 7. Б. 8. Б. 9. Б. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,