Про внесення змін до Регламенту Новоград-Волинської міської ради сьомого скликання

1. Внести зміни до Регламенту Новоград-Волинської міської ради сьомого скликання, затвердженого рішенням міської ради 23.12.15 р. №13, доповнивши новою статтею такого змісту:
«Стаття 60. Звіти посадових осіб Ради та керівників виконавчих органів Ради.
2. За результатами звіту міського голови про роботу виконавчого комітету Ради та її виконавчих органів, проведеного відповідно до пункту 18 статті 55 Регламенту, Рада приймає рішення про оцінку роботи виконавчого комітету: «задовільно» або «незадовільно».
Визнання Радою роботи виконавчого комітету Ради незадовільною є підставою для його розпуску.
У разі прийняття рішення про розпуск виконавчого комітету Ради, міський голова вносить пропозиції щодо кількісного і персонального складу виконавчого комітету на розгляд наступної сесії Ради.
3. На вимогу не менше половини депутатів Ради секретар Ради, голови постійних комісій Ради, заступники міського голови, керуючий справами виконавчого комітету, а також керівники виконавчих органів Ради (далі — посадові особи) звітують про свою роботу на пленарному засіданні Ради. Заслуховування звіту здійснюється на наступному пленарному засіданні сесії Ради після прийняття рішення про проведення звіту відповідними посадовими особами.
За результатами звіту Рада приймає рішення про оцінку роботи посадових осіб: «задовільно» або «незадовільно».
Визнання Радою роботи посадової особи, яку вона обирає або затверджує, незадовільною, є підставою для прийняття Радою рішення про звільнення цієї особи із займаної посади.
У разі визнання роботи посадової особи, яку призначає міський голова, незадовільною, Рада рекомендує міському голові вирішити питання про звільнення цієї особи із займаної посади».
Даний проект рішення розроблено і виноситься на обговорення депутатом міської ради М.Г.Усенком.