Відбулося прощання з бійцем 30-ї ОМБр Ярославом Антонюком

12 січня у гарнізонному Будинку офіцерів відбулося прощання з бійцем 30-ї окремої механізованої бригади Ярославом Антонюком, який загинув 12 серпня 2014 року в районі селища Зрубне на Донеччині.
В останню путь героя проводжали керівники міста та району, військовослужбовці, рідні та близькі, а також небайдужі мешканці міста. Ярослав Антонюк загинув, захищаючи мир та спокій на рідній землі у серпні 2014 року, потрапивши під вогневий обстріл з боку незаконних збройних формувань у районі пункту Розсипне Шахтарського району Донецької області. Пошуки Ярослава Васильовича тривали майже три роки.
Звертаючись до близьких загиблого військовослужбовця, міський голова Віктор Весельський зазначив: «У цей скорботний час від імені міської влади прийміть співчуття з приводу непоправної втрати. Майже чотири роки в Україні триває антитерористична операція. Українським військовим доводиться платити дуже дорогу ціну за збереження суверенітету та територіальної цілісності нашої Батьківщини. Навряд чи Ярослав Васильович коли-небудь думав, що його життя обірветься так раптово, далеко від рідного дому. Ми маємо зробити все, щоб зберегти пам’ять про героя, який до останнього подиху залишився вірним військовому обов’язку і своїй Батьківщині».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради