www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 4/2018

26 Січня 2018 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. У здоровому тілі — здоровий... А. Погляд. Б. Дух. В. Волосяний покрив. Г. Живіт.
  2. Що англійці вважають своєю фортецею? А. Гараж. Б. Офіс. В. Дім. Г. Автомобіль.
  3. Гасло помсти. А. Рука за руку. Б. Нога за ногу. В. Вухо за вухо. Г. Око за око.
  4. Дерево, один із сортів якого називається дюшес. А. Яблуня. Б. Груша. В. Слива. Г. Алича.
  5. Круте зниження літака. А. Корок. Б. Пробка. В. Штопор. Г. Кришка.
  6. Як називався важкий різновид грипу під час пандемії 1918-1919 р.? А. Іспанка. Б. Американка. В. Італійка. Г. Полька.
  7. Який із поданих варіантів перекладається з німецької буквально як змія? А. Шлейф. Б. Шланг. В. Трос. Г. Канат.
  8. Скільки сантиметрів у ярді? А. 9,1. Б. 39,14. В. 69,8. Г. 91,44.
  9. Рік заснування Риму. А. 753 до н.е. Б. 537 до н.е. В. 375 до н.е. Г. 1 н.е.
  10. Особиста охорона Папи Римського. А. Французька гвардія. Б. Італійська гвардія. В. Швейцарська гвардія. Г. Польська гвардія.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №4: 1. Б. 2. В. 3. Г. 4. Б. 5. В. 6. А. 7. Б. 8. Г. 9. А. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,