ВЕТЕРАНИ НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

Шість команд з різних міст та районів Житомирщини взяли участь у турнірі ветеранів настільного тенісу, що завершився нещодавно в обласному центрі. Спортивну честь нашого міста захищали Олександр Дога, Лев Майстер, Василь Гарбовський, Віктор Борисюк та наймолодша за віком учасниця (учениця десятого класу ЗОШ №9) Ольга Курманчук.
Кожен з членів збірної вніс переможні бали до загально-командної скарбнички. А найкраще серед наших земляків провели свої поєдинки О.Дога та Л.Майстер, котрі посіли в особистому розряді відповідно друге та четверте місця. Слід відзначити високий спортивний рівень турніру, адже серед його учасників, особливо у чоловічому розряді, було заявлено шістнадцять кандидатів у майстри спорту та першорозрядників.
Вдалий виступ в особистих поєдинках дозволив зайняти загальне третє місце серед усіх збірних, а перші два місця зарезервували за собою дві збірні міста Житомира, що й не дивно, адже саме тенісисти-ветерани обласного центру постійно підвищують свою майстерність, змагаючись як в офіційних, так і в неофіційних турнірах, які досить часто проводяться Федерацією настільного тенісу цього міста.
Участь в турнірі була профінансована головою міської федерації настільного тенісу, директором фірми «Юнік-Фарма» М.К.Махіновим.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ