Олексій Плісак підтвердив, що він — «номер один»!

Олексій Плісак підтвердив, що він — «номер один»!

Спортивний сезон 2018 року для юних українських боксерів розпочався з регіонального чемпіонату України, що проходив у Борисполі. Учасниками стали 130 спортсменів.
Житомирську область у різних вагових категоріях представляли 8 кращих — переможці чемпіонатів області. Трьом із них вдалося пробитися у фінали. Звягельчанин Олексій Плісак, вихованець тренера Леоніда Плісака, провів три непростих поєдинки і став переможцем турніру.
«Поєдинки були важкі, оскільки серед суперників — чемпіони й призери своїх областей. Подібні змагання завжди проходять на високому рівні», — відзначив тренер Новоград-Волинської ДЮСШ Леонід Плісак.
Він нагадав, що підготовку до сезону його кращі вихованці розпочали ще перед Новим роком — на навчально-тренувальних зборах збірної України, що проходили в Коломиї.
«У той час, коли багато хто відпочивав і готувався до свят, ми упродовж трьох тижнів, у ритмі щоденних триразових тренувань, готувалися до майбутніх турнірів. Тим, хто прагне стати чемпіоном, потрібно, незважаючи ні на що, тренуватися постійно», — додав Леонід Плісак.
Користуючись нагодою, тренер запрошує всіх бажаючих (віком від 7 років і старших) до занять боксом і кікбоксингом, що проводяться в ДЮСШ (приміщення Молодіжного центру). Тел. для довідок: (093) 279-15-55.
Олег БРЮХАНОВ