ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ

В одинадцятий раз був проведений турнір з волейболу серед чоловічих команд, присвячений пам’яті наших земляків, котрі віддали своє життя, виконуючи службовий обов’язок у республіці Афганістан. Турнір, в якому взяло участь 10 збірних, що представляли спортивні кольори міста та району, проводився в один день, тож навантаження на суддівську колегію на чолі з В.В.Стародубом було значне, але, не дивлячись на це, змагання пройшли на великому організаційному та технічному рівні. На урочистому відкритті змагань учасників з вітальними словами звернувся голова РДА М.О.Іванюк, його заступники М.І.Гриценко, В.І.Степанюк, голова районної ради В.В.Гончарук, голова Спілки ветеранів Афганської війни Ю.М.Шевчук, начальник відділу з питань розвитку фізичної культури та спорту міськвиконкому В.М.Гамма.
На попередній стадії змагань команди, що були розділені на три підгрупи, виборювали право грати у фіналі. Найвдаліше провели попередні та фінальні поєдинки волейбольна дружина з с. Пилиповичі, яка у вирішальній зустрічі перемогла минулорічних переможців — збірну Новоград-Волинського району — у трьох партіях.
У грі за третє місце команда дитячо-юнацької спортивної школи зуміла обіграти амбіційну команду ВАТ «Новоград-Волинський хлібозавод».
Капітани команд-призерок отримали в нагороду від голови Спілки ветеранів-афганців Ю.М.Шевчука пам’ятні кубки, дипломи та грошові премії, що були встановлені відділом у справах сім’ї, молоді та спорту РДА та Спілкою ветеранів-афганців.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ