Коротко...

В УПРАВЛІННІ У СПРАВАХ СІМ’Ї, МОЛОДІ, ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ МІСЬКОЇ РАДИ — НОВИЙ НАЧАЛЬНИК
23 січня у конференц-залі Молодіжного центру відбулося представлення начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Циби Ярослава Володимировича.
Представив колективу новопризначеного керівника особисто міський голова Віктор Весельський. Очільник Новограда-Волинського зазначив, що містяни давно знайомі з лідерськими якостями Ярослава Володимировича, адже він протягом 2013-2018 років очолював Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинської міської ради.
Міський голова наголосив присутнім — колективу управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради та керівникам спортивних установ, що разом із депутатським корпусом всіляко підтримуватиме новопризначеного начальника у всіх починаннях та ініціативах.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ПОСАД У ВІЙСЬККОМАТІ
Шановні жителі міста Новограда-Волинського та Новоград-Волинського району! Новоград-Волинський об’єднаний міський військовий комісаріат запрошує вас взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад державних службовців у військовому комісаріаті.
Основні вимоги до кандидатів — наявність вищої освіти, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра, вільне володіння державною мовою.
Докладніше про умови проведення конкурсу ви можете дізнатися на сайті: http://nads.gov.ua/page/vakansiyi або за телефоном: (04141) 5-63-70.
Звертатися за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Соборності, 74.
С.КАНЮКА, військовий комісар Новоград-Волинського об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник

ВІДБУДЕТЬСЯ ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН
26 січня, з 10:00 до 15:00, міський голова В.Л.Весельський проведе виїзний прийом громадян у приміщенні амбулаторії загальної практики сімейної медицини №4 (вул.Рокоссовського, 27).
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради