www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 5/2018

02 Лютого 2018 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. ...боятися, в ліс не ходити. А. Їжака. Б. Гадюки. В. Вовка. Г. Мурах.
  2. У якому фільмі «засвітилася» Манька Облігація? А. «Асса». Б. «Хрещений батько». В. «Місце зустрічі змінити не можна». Г. «Чапаєв».
  3. Золото ще називають жовтим... А. Ангелом. Б. Дияволом. В. Професором. Г. Диктатором.
  4. Мультгерой, який блукав у тумані. А. Собака. Б. Лисиця. В. Їжак. Г. Слон.
  5. Галапагоські острови характерні гігантськими... А. Крокодилами. Б. Черепахами. В. Кальмарами. Г. Пінгвінами.
  6. Інша назва риби серебрянки. А. Аргентина. Б. Бразилія. В. Венесуела. Г. Панама.
  7. Як називається плащ з відлогою у католицьких ченців? А. Нарди. Б. Доміно. В. Лото. Г. Го.
  8. Грошова одиниця Кореї. А. Він. Б. Вона. В. Воно. Г. Ніхто.
  9. Дочкою якого знаменитого поета є математик Ада Лавлейс, яку вважають першим програмістом? А. А.Міцкевича. Б. Д.Байрона. В. Г.Гейне. Г. В.Гете.
  10. Коли відкрився Харківський університет? А. 1805 р. Б. 1854 р. В. 1863 р. Г. 1889 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №5: 1. В. 2. В. 3. Б. 4. В. 5. Б. 6. А. 7. Б. 8. Б. 9. Б. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,