Сезон в обласному футболі відкриє матч за суперкубок

26 січня у конференц-залі готелю «Україна» відбулося засідання виконавчого комітету Житомирської обласної федерації футболу.
Члени виконавчого комітету затвердили план роботи федерації на 2018 рік: у квітні розпочнеться Кубок Житомирської області з футболу «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», друге коло ДЮФЛ Житомирщини U-16/U-14, друге коло жіночого чемпіонату області; 28 квітня «Полісся» (Ставки) та «Полісся» (Городниця) розіграють суперкубок області; у травні стартує чемпіонат Житомирської області з футболу серед аматорів (вища/перша ліга) та ветеранський чемпіонат.
Також у планах заходів Житомирської обласної федерації футболу передбачено проведення Кубку «Герої АТО», фестивалю «Даруймо радість дітям», чемпіонату області з футболу серед вищих навчальних закладів, чемпіонату Житомира серед дитячих вуличних та дворових команд, чемпіонату Житомирської області з пляжного футболу.
Виконком федерації обрав тренера, який сформує збірну області на Кубок регіонів ФФУ та тренерів жіночих команд області. Тренер збірної області — тренер чемпіона Житомирської області серед команд вищої ліги сезону 2017 року ФК «Полісся» (Городниця) — Микола Подранний. За плечима Миколи Подранного — тренерська кар’єра у ФК «Арсенал» (Житомир), МФК «Житомир», ФК «Хіммаш» (Коростень), ФК «Арсенал» (Сінгури). З 2012 року Микола Володимирович почав працювати із ФК «Полісся» (Городниця). Також Микола Подранний тренує команду ДЮСШ «Полісся» з 2005 року та є арбітром Екстра-ліги.
Інформація Житомирської обласної федерації футболу