Учні колегіуму врятували життя одному з «екстремалів», які «підкорювали» міст

Учні колегіуму врятували життя одному з «екстремалів», які «підкорювали» міст

Двоє товаришів (віком 20 і 21) з Новоград-Волинського району, перебуваючи напідпитку, 27 січня йшли через житомирський міст. Чи то у пошуках гострих відчуттів, чи під впливом алкоголю, вони спровокували ситуацію, що завершилася смертю одного з них і дивним порятунком — для другого. Про це «Звягелю» розповіла інспектор Новоград-Волинської поліції Олена Кайданович.


Згідно з даними поліції, того вечора один із молодиків переліз через перила мосту та почав спускатися донизу, тримаючись за металеві поручні. Проте, не втримався і впав на лід, а від отриманих травм помер на місці. Його друг, також перебуваючи у нетверезому стані, й собі переліз через перила і повис над річкою. Проте, йому пощастило не повторити долю товариша — поруч проходили учні 9 класу колегіуму, які стали свідками небезпечної ситуації, що могла коштувати життя 20-річному «екстремалу». Четверо підлітків не розгубилися і не стали, як це зараз модно, знімати ситуацію на мобільні телефони, щоб викласти в Інтернет. Натомість учні колегіуму підбігли до нетверезого молодика, витягли його з-за небезпечної межі й одразу потому викликали поліцію та швидку допомогу.
Працівники поліції висловлюють подяку за небайдужість юним рятівникам. Ними стали Юрій Юзик, Володимир Трофимчук, Нікіта Кукуріка та Сергій Воловик. Також подяку поліцейські висловлюють батькам учнів за належне виховання дітей.
Юлія КЛИМЧУК