Хроніка 6/2018

Хроніка 6/2018

ПОЖЕЖА ЗІ СМЕРТЕЛЬНИМИ НАСЛІДКАМИ СТАЛАСЯ НА «ДРУЖБІ»
4 лютого, близько 10 години 50 хвилин, по вулиці Дружби у місті Новограді-Волинському виникла пожежа в житловому будинку (розмірами 10 на 11 м, цегляний, покрівля шиферна), в якому проживала пенсіонерка.
\"Хроніка

У результаті пожежі власниця житлового будинку загинула на місці події, а її дочка з отруєнням чадним газом була госпіталізована до реанімаційного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО.
Наразі фахівцями встановлюються причини виникнення пожежі.
У ШЕПЕТІВСЬКОМУ РАЙОНІ НОВОГРАДЦІ ПОТРАПИЛИ У ДТП
\"Хроніка4 лютого, близько 15 години 40 хвилин, на автотрасі «Городище — Рівне — Старокостянтинів», між селами Вовківці та Мокіївці Шепетівського району, сталася ДТП.
38-річний мешканець Новоград-Волинщини, керуючи легковиком «Ауді 80», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес Віто». Внаслідок удару «Ауді» настільки деформувався, що потерпілих довелося деблокувати рятувальникам за допомогою спецобладнання.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажирка «Ауді 80» від отриманих травм загинула на місці пригоди. Водій автомобіля із численними травмами був шпиталізований до місцевої лікарні. Також у лікарні із забоями та переломом колінного суглобу опинилася ще одна пасажирка цього автомобіля — 67-річна пенсіонерка.
Двоє пасажирів «Ауді 80», жительки Житомирської області, 27 та 9 років, та двоє пасажирів «Мерседесу», 34 та 11 років, отримали тілесні ушкодження у вигляді забоїв, їм було надано медичну допомогу без госпіталізації.
НА ТРАСІ «КИЇВ — ЧОП» ПЕРЕКИНУЛАСЯ ВАНТАЖІВКА
На автодорозі на Житомирщині перекинувся вантажний автомобіль. Про це вранці, 5 лютого, повідомив представник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк та підтвердив інформацію про дорожньо-транспортну пригоду.
«ДТП сталася 3 лютого, на 200-му км автодороги «Київ — Чоп». Дорожньо-траспортна пригода — без постраждалих. Патрульні поліцейські, які складали адміністративні матеріали, повідомляють, що, за словами одного з водіїв, його, нібито, підрізали, проте є і така версія, що чоловік заснув за кермом. Вантажівка перекинулася, закривши собою одну смугу. Патрульні поліцейські забезпечували проїзд», — цитує Ігора Іванюка «Журнал Житомира».
НА ЖИТОМИРЩИНІ ПОЛІЦІЯ РОЗСЛІДУЄ ОБСТАВИНИ ЗАГИБЕЛІ НЕМОВЛЯТИ
\"ХронікаПовідомлення про виявлення тіла новонародженої дитини у криниці одного із сіл Черняхівського району надійшло до поліції удень 3 лютого. У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці з’ясовують причини загибелі немовляти та встановлюють особу матері.
Про страшну знахідку у с.Бежеві правоохоронців повідомив 62-річний місцевий житель. За словами чоловіка, під час чищення колодязя у занедбаному домоволодінні на околиці села він витягнув пакети для сміття, в одному з яких виявилось тіло немовляти.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група Черняхівського відділення поліції. За результатами зовнішнього огляду, експерти попередньо встановили, що дитина знаходилась у криниці близько 4-6 місяців, тож через значні фізіологічні зміни навіть з’ясувати стать неможливо.
ПОБЛИЗУ ГОРОДНИЦІ «ВАЗІВКА» ЗЛЕТІЛА В КЮВЕТ ТА ВРІЗАЛАСЯ В ДЕРЕВО
1 лютого у Новоград-Волинському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждав водій легковика.
Близько 18 години водій автомобіля «ВАЗ 2104», мешканець смт.Городниця Новоград-Волинського району, рухаючись по автодорозі до селища Городниця, здійснив зіткнення із причепом у складі із автомобілем «КамАЗ», який рухався у зустрічному напрямку, під керуванням водія з Рівненської області. Після зіткнення «ВАЗівка» злетіла у кювет, де врізалася в дерево.
Внаслідок ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження та був доставлений до травматологічного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО.
За вказаним фактом Новоград-Волинським відділом поліції розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України.
НА ЖИТОМИРЩИНІ ЗАТРИМАЛИ ПІДОЗРЮВАНОГО У ВБИВСТВІ ПІДПРИЄМЦЯ
1 лютого, в результаті спеціаль­ної операції співробітників кримі­нальної поліції Житомирщини, спецпризначенців КОРДу та УСБУ, в Житомирі затримано іноземця, який півтора року знаходився у міжнародному розшуку за вчинення зухвалого вбивства підприємця на одному із житомирських ринків.
\"ХронікаУ кінці травня 2016 року в одному із закладів харчування на ринку з вогнепальної зброї було вбито молодого житомирського підприємця. Тоді винуватець зник із місця вбивства. Правоохоронці, які розкривали вказаний злочин, встановили підозрюваного у вчиненні вбивства — чоловіка кавказької національності, якого оголосили в міжнародний розшук.
Правоохоронці оперативним шляхом отримали інформацію, що злочинець повернувся у Житомир. Завдяки спланованим діям і злагодженій спільній роботі поліцейських та співробітників УСБУ, місце перебування підозрюваного було встановлено, а його самого затримано поблизу одного з торговельно-розважальних комплексів міста.
У результаті проведення кількох обшуків по місцю його тимчасового мешкання поліція вилучила зброю, наркотики та інші свідчення злочинної діяльності. Наразі тривають усі необхідні слідчі дії.
За матеріалами 04141.com.ua






  • 3 лютого на трасі «Київ-Чоп», поблизу села Варварівка Новоград-Волинського району, вантажівка «DAF» з’їхала у кювет та перекинулась.

  • 5 лютого, за зверненням водія та власника автомобіля, від військової частини А3814 була виділена техніка для надання допомоги: «КрАЗ-260», евакотягач «ТК-6А» та вантажопідйомний автокран «КС-3575». Автокраном було здійснено переміщення 20 тонн вантажу, що перевозила вантажівка, а за допомогою автомобілів «КрАЗ-260» та «ТК-6А» її витягнули з кювету та поставили на колеса.
    Військовослужбовці в/ч А3814 завжди готові прийти на допомогу!