РІШЕННЯ №57 ВІД 11.02.09 ПРО ПОГОДЖЕННЯ ПЛАТИ ЗА ПРОЖИВАННЯ У ГУРТОЖИТКУ

УКРАЇНА НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Керуючись підпунктом а пункту 2 статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України «Про житлово-комунальні послуги», з метою приведення тарифів до розміру економічно обгрунтованих витрат на виробництво комунальних послуг, враховуючи лист директора дочірнього підприємства «Сільмашжитло» ВАТ «Новоград-Волинськсільмаш» Л.А.Пилипчук, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

  1. Погодити, встановлений дочірнім підприємством «Сільмашжитло» ВАТ «Новоград-Волинськсільмаш», розмір плати за проживання одиноких мешканців гуртожитку в розмірі 200 гривень на місяць.

  2. Управлінню праці та соціального захисту населення міської ради (Є.Г.Корчева) при нарахуванні субсидій жителям міста, які проживають у вищезгаданому гуртожитку, керуватися цим рішенням.

  3. Відділу інформації та зв’язків з громадськістю міської ради (С.В.Чачина ) забезпечити оприлюднення рішення в засобах масової інформації у відповідності до вимог чинного законодавства.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради В.О.Леня.


М.П.БОРОВЕЦЬ, міський голова