До уваги учасників та членів сімей загиблих учасників АТО!

Рішенням Житомирської обласної ради №874 від 21.12.2017 року затверджено Програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції, внутрішньо переміщених осіб із тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області у 2018 році.
Програмою передбачається санаторно-курортне лікування в комунальному підприємстві Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші» Житомирської обласної ради прогнозовано — в лютому та березні 2018 року.
На отримання санаторно-курортного лікування мають право зареєстровані на території Житомирської області та закріплені за військовими формуваннями на території Житомирської області особи, які постраждали під час проведення антитерористичної операції та яким установлено статус учасника бойових дій чи інваліда війни, відповідно до пунктів 19 і 20 частини першої статті 6 та пунктів 11-14 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», а також сім’ї, зазначені в абзаці 8 частини 1 статті 10 цього ж Закону.
За детальною інформацією про порядок отримання санаторно-курортного лікування просимо звертатися до фахівців за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Ушакова, 40, каб. №2, або за телефоном: 2-03-04.
Л.ХРУЩ, директор департаменту праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської міської ради