«Вибухівкою» по вул.Мамайчука виявився… пейджер

«Вибухівкою» по вул.Мамайчука виявився… пейджер

Які тільки чутки не ширилися містом уранці 9 лютого: від ящика з вибухівкою — до замінування. Воно й не дивно, по вулиці Мамайчука працювали обласні вибухотехніки, поліцейські перекрили частину дороги від медичного коледжу до повороту на вул.Академіка Лисіна. Поруч чергував караул ДСНС.


Вся операція тривала біля трьох годин. У підсумку, як пояснили «Звягелю» у Новоград-Волинському відділі поліції, підозрілим предметом виявився пейджер чи схожий на нього предмет. Невстановлена особа прилаштувала його на газовій трубі одного з приватних будинків. Пристрій мигав, чим спричинив підозри городян, які й викликали правоохоронців.
У свою чергу, поліцейські стверджують, що громадяни вчинили правильно. Адже зараз такий час, що краще перестрахуватися. У даному випадку предмет на газовій трубі небезпекою не загрожував. Проте ніхто не міг цього стверджувати напевне до приїзду вибухотехніків. Тому в поліції радять бути уважними і при виявленні будь-яких підозрілих предметів одразу сповіщати правоохоронців.
Олег БРЮХАНОВ