Вітання 7/2018

Вітання 7/2018



















































20 лютого щиросердечно вітаємо з 55-річчям від Дня народження вчителя ЗОШ №3 — Олену Григорівну ЧЕРНИШ


Шановна Олено Григорівно! Ваш професіоналізм, багаторічна та наполеглива праця забезпечила Вам повагу та любов учнів та їх батьків. Ми пишаємося тим, що нам випала можливість бути Вашими учнями. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на вашому життєвому шляху. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів. Живіть завжди в мирі, щасті та любові. Сегодня Ангелы не спят, они Ваш день оберегают, и в колокольчики звонят, и гимны в Вашу честь слагают. Что пожелать в чудесный день, что юбилеем называют? Пусть никогда невзгоды тень добро и свет не закрывают. Пускай Господь всегда хранит, оберегает, помогает, свеча любви всегда горит, а счастье дом Ваш наполняет.


З повагою випускники 2016 року та їх батьки



16 февраля празднует Золотой юбилей наша Мамулечка — Мария Николаевна КАЛЕНЮК


Милая наша, дорогая, обожаемая мамочка! Спасибо тебе за то, что дала нам жизнь, что каждого из нас Ты наградила заботой и любовью! Ты всегда стремилась понять наши проблемы, переживая и чувствуя. Ты — не просто Мама, ты — наш самый лучший друг! И в этот день, мы со всей нашей искренностью, хотим пожелать Тебе здоровья, терпимости, благодати, долголетия и безграничного счастья! Мы сделаем всё, чтобы ты улыбалась и гордилась нами! С Днём рождения, наша хорошая, пусть у Тебя всё будет хорошо!


С любовью и уважением дочь Людмила, сын Александр и любимые внуки: Машенька и Димка



17 лютого святкує 3 рочки Дарина Василівна ПОЛЯКОВА


Така доця — просто диво, все складається щасливо, дарує втіху і розраду, міцну опору і пораду. Розумна, чуйна і вродлива, будь, Даринко, радісна, щаслива!


Мама, бабуся, дідусь, Юра



16 лютого святкує ювілей турботлива дочка, дорога сестра, любляча тітка і бабуся — Ольга Володимирівна КОЗАЧОК


Летять літа, мов бистрі води, і не вернути їх назад, а нам не віриться сьогодні, що тобі — уже 70! Хай нових днів ще буде безліч, без ліку — щастя і пісень, прийми вітання найщиріші в цей світлий ювілейний день. Здоров’я, щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм його щиро. Щоб радісним і довгим був твій вік — з добром, любов’ю, спокоєм і миром.


З найтеплішими та найкращими побажаннями мама, сестри та брат з сім’ями з смт.Ємільчине



17 лютого святкує свій чудовий 60-річний ювілей дорогий нам батько, дідусь, чоловік — Михайло Анатолійович СПІЦИН з с.Поліянівка


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла ваша ювілейна дата! Роки цвіли не просто квітом — минали в клопотах, трудах. Дорослими вже стали діти, і внуків маєш, а ти — такий все молодий. Живи у мирі, злагоді, любові, купайся в усмішках ранкової роси, даруй завжди радість в своїм домі, бо ти — окраса мудрості та доброти. Хай радують тебе здобутками діти та онуки. Хай Матір Божа тебе охороняє, Ісус Христос з небес благословляє, в душі панує доброта на щедрі щастям многії літа.


З повагою і любов’ю дружина, доньки, зять, онуки



15 лютого відзначила свій День народження заступник міського голови — Оксана Василівна ГВОЗДЕНКО


Шановна Оксано Василівно! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Вашого народження! Нехай всі Ваші дні будуть наповнені радістю, бурхливими враженнями, новими приємними зустрічами і переконливими перемогами. Ви маєте гострий розум, вольовий характер та жіночу чарівність. У Вас все виходить, все вдається — доля прихильна до Вас. Нехай все, про що Ви мрієте, збувається швидко і легко. Зичимо Вам добра, здоров’я і удачі. Нехай Фортуна буде до Вас прихильною. Бажаємо Вам особистого щастя, щоб воно зігрівало Вас кожен день, наповнювало душу любов’ю і теплом. Нехай День Вашого народження, як і все подальше життя, буде яскравим, красивим і щасливим.


З повагою міський голова В.Л.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ

секретар міської ради О.А.ПОНОМАРЕНКО

заступники міського голови, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, працівники міської ради та її виконавчого комітету



19 лютого виповнюється 25 років Сергію Сергійовичу РОТЕНБЕРГУ


Бажаєм здоров’я, щасливої долі,

Удачі, кохання і грошей доволі.

Нехай Тобі буде усе, як бажається,

Фортуна нехай лише посміхається!


Вся родина



16 лютого святкує 60-річний ювілей найдорожча у світі людина, чоловік, татусь та дідусь — Володимир Леонтійович СВІРЩУК


Здоров’я бажаєм від лісових джерел, а щастя — від чудової долі, аби довго і радісно з достатком жили та печалі не знали ніколи.


З любов’ю дружина діти, онуки



ПОДЯКА


Висловлюю щиру подяку за надану допомогу в проведенні дороговартісної операції з ендопротезування кульшового суглоба моєму батькові — Юрію Нікітчину.

У кінці 2016 року в нашій родині трапилося горе. При падінні тато травмував кульшовий суглоб, у результаті цього знадобилася операція для заміни його на штучний. Коли лікарі назвали вартість протезування, то у нас опустилися руки. Таких коштів у нашої родини не було.

Дякувати Богу, поруч з’явилися люди, які заставили повірити в те, що світ не без добрих людей, i просто примусили звернутися за допомогою i стукати в yci двері.

3 тих пір пройшов майже рік. Повірити не могли, що така кількість людей відгукнеться на наше прохання. Я висловлюю щиру вдячність yciм i кожному, хто підтримав i словом, i ділом, i матеріальною допомогою, аби в тата з’явився шанс на одужання.

Дякую родичам, колегам, кумам, близьким i друзям, які були поруч у скрутну хвилину. Окремо хочеться подякувати директорові ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» Сергію Федоровичу Портянку, депутату районної ради Олені Соломонівні Розенблат, футбольній команді та членам фан-клубу ФК «Звягель».

Низький уклін за небайдужість, принципову позицию i розуміння нашого горя, що вилилося у суттєву фінансову підтримку, депутату обласної ради, директору ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» Степану Антоновичу Нусбауму.

Степане Антоновичу! Сьогодні тато вже ходить на одній милиці, i сподіваємось, що вже зовсім скоро він виконає Ваше побажання i повернеться в ряди свого улюбленого фан-клубу.

Щастя усім, здоров’я, сил i можливостей творити на землі добро. Нехай душевна щедрість повертається сторицею, i у Вашому житті зустрічаються такі ж добрі i чуйні люди.


3 повагою, від імені yciєї родини, донька Людмила ФІЛЬОНЧИК


 

15 ЛЮТОГО — ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ


Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктах в інших державах, шановні члени сімей загиблих, ветерани війни, миротворці! Минуло багато років із того часу, як тисячі людей пройшли випробування вогнем, проявили себе справжніми патріотами під час тривалої війни в Афганістані.

У глибокій шані схиляємо голови перед вами, воїни-інтернаціоналісти, перед чле­нами сімей загиблих. Висловлюємо глибоку повагу вашим батькам, які виховали мужніх синів і дочок.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

20 ЛЮТОГО — ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ


20 лютого, в День Героїв Небесної сотні, Україна вшановує світлу пам’ять всіх тих, хто захищаючи ідеали демократії, поклав на вівтар перемоги душу й тіло під час Революції Гідності.

У наш час героїчна сотня зробила перший крок у боротьбі за незалежність і свободу Батьківщини. Події на Майдані та на Східному фронті показали вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість українських захисників, які ціною свого здоров’я і життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни.

Хай пам’ять про Героїв Небесної Сотні згуртує нас, дасть нам силу, волю, мудрість та наснагу для зміцнення Української держави. Слава Україні! Героям слава!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова районної державної адміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій:


Леокадію Логвинівну СТЕПАНОВУ — 16.02.1937 р.н.

Ганну Дем’янівну ГОДУН — 18.02.1930 р.н.

Ядвігу Петрівну КУРОВСЬКУ — 19.02.1922 р.н.

Олену Василівну БЕССАЛЬНОВУ — 19.02.1924 р.н.

Катерину Данилівну ВОЙДІК — 20.02.1928 р.н.

Клавдію Сергіївну БУНЯК — 20.02.1930 р.н.

Валентину Василівну ГОЛЯКУ — 22.02.1928 р.н.

Олексія Івановича ТИМОЩУКА — 22.02.1928 р.н.

Марію Трохимівну БІЛУ — 22.02.1930 р.н.

Миколу Яковича БУЗДИГАНА — 22.02.1932 р.н.

Петра Петровича АНТОНЮКА — 16.02.1968 р.н.

Петра Валентиновича НІКОЛЬЧУКА — 16.02.1967 р.н.

Олександра Анатолійовича СТЕПЧЕНКА — 16.02.1968 р.н.

Віктора Івановича ГОНЧАРУКА — 17.02.1955 р.н.

Миколу Миколайовича НЕУКА — 17.02.1967 р.н.

Дмитра В’ячеславовича СТЕПАНОВА — 17.02.1962 р.н.

Анатолія Миколайовича КАЛУША — 18.02.1964 р.н.

Михайла Івановича МИНЕЄВА — 18.02.1954 р.н.

Петра Афанасійовича МИСЮРУ — 19.02.1943 р.н.

Володимира Віталійовича ВОЙЦЕХІВСЬКОГО — 19.02.1967 р.н.

Миколу Івановича ЗОЛОТАРЬОВА — 20.02.1950 р.н.

Віктора Васильовича ЛУЩИКА — 20.02.1965 р.н.

Анатолія Володимировича КОВАЛЬЧУКА — 21.02.1958 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»