www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 7/2018

16 Лютого 2018 | Оприлюднив: | 5 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. На лобі після удару може з’явитися... А. Шишка. Б. Слива. В. Яблуко. Г. Персик.
  2. Як ще називають сталевий диск, що навішують на штангу? А. Біфштекс. Б. Шницель. В. Фрикаделька. Г. Млинець.
  3. Народно-побутова назва одного з дешевих плодово-ягідних вин. А. Люся. Б. Дуся. В. Зося. Г. Мирося.
  4. Який номер мала відома палата з повісті А.П.Чехова? А. 3. Б. 6. В. 9. Г. 12.
  5. Мадяри — це ... А. Болгари. Б. Угорці. В. Румуни. Г. Чехи.
  6. Ка — це марка... А. Літаків. Б. Вертольотів. В. Дирижаблів. Г. Катерів.
  7. Який з Людовиків, королів Франції, проголосив «Держава — це я!»? А. VII. Б. IX. В. XIV. Г. XVIII.
  8. На якій річці стоїть Прага? А. Лаба. Б. Влтава. В. Сазава. Г. Морава.
  9. Як називається повільний коловий поворот коня під час їзди? А. Вольт. Б. Ампер. В. Ом. Г. Герц.
  10. Скільки дітей було у Ч.Дарвіна? А. 2. Б. 4. В. 7. Г. 10.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №7: 1. А. 2. Г. 3. В. 4. Б. 5. Б. 6. Б. 7. В. 8. Б. 9. А. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,