У новоградців — «золото» й «срібло» чемпіонату України

У новоградців — «золото» й «срібло» чемпіонату України

Олег Ніколаєнко став переможцем, а Катерина Чернишук — срібною призеркою чемпіонату України з важкої атлетики серед спортсменів 2000 р.н. і молодших — учнів ДЮСШ, СДЮШОР та спортивних ліцеїв.
У категорії до 85 кг Олег за сумою двох вправ — ривок та поштовх — подолав 286 кг (у ривку — 136 кг, у поштовху — 150 кг). Конкуренція була доволі щільною: срібний призер продемонстрував результат — 271 кг, бронзовий — 262 кг.
Загалом у категорії Олега Ніколаєнка було 11 учасників.
Катерина Чернишук у ваговій категорії до 69 кг із результатом 118 кг посіла друге місце серед десяти суперниць. Про це «Звягелю» повідомила тренер-викладач із важкої атлетики ДЮСШ Новоград-Волинської міської ради Катерина Золотарьова.
Нинішні чемпіон і призерка — колишні вихованці Новоград-Волинської ДЮСШ. Тренувалися під керівництвом Валерія Постіженка й Катерини Золотарьової. Нині ж Олег Ніколаєнко навчається у спортивному училищі Харкова, Катерина Чернишук — у Скадовську.
Втім, важка атлетика в Новограді розвивається далі. Тренування проходять у спортивному залі неподалік від четвертої школи. Користуючись нагодою, тренер-викладач Катерина Золотарьова запрошує бажаючих до тренувань. За довідками звертатися за тел.: (063) 017-29-81.
Олег БРЮХАНОВ