На ювілей — рекорд за кількістю учасників

На ювілей — рекорд за кількістю учасників

Турнір із карате «Zvyagel Open», що в українському спортивному просторі вже став візитівкою Новограда-Волинського, цьогоріч відбувся ювілейний — десятий раз.
На змагання, що проводилися в колегіумі, прибули 511 спортсменів (і це — рекорд), серед яких — три команди з Білорусі (з Мінська й Вітебська). Загалом учасниками стали представники 24 клубів.
Судили цю велелюдну компанію рефері з ім’ям: суддя міжнародної категорії з Білорусі Денис Подолінський та суддя національної категорії Максим Бєлєвцов із Києва.
У підсумку перше командне місце здобув столичний клуб карате «Сен-Бін». Друге місце — клуб «Чемпіон» (Київ). Третє — клуб «Додзе» (Житомир).
Новоград-Волинський клуб карате «Січ» під керівництвом тренерів Петра Корнійчука й Вадима Рибачка, виборовши 3 перших, 6 других і 7 третіх місць, посів п’яте загально-
командне місце.
Чемпіонами серед звягельчан стали Денис Пилькевич (8 років — наймолодша категорія), Олександр Дмитерчук (вікова категорія 14-15 років) і учасник чемпіонату світу Олексій Тростенюк (16-17 років).
Оргкомітет турніру заслужив на схвальні відгуки від гостей. Зі свого боку команда організаторів висловлює вдячність за допомогу у проведенні змагань управлінню у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради, ДЮСШ та директору колегіуму Камілі Сідлецькій.
Олег БРЮХАНОВ