У випробуваннях ми зростаємо! Нова історія супермаркету «Епіцентр будматеріалів»

Стихії не діють за домовленістю та не попереджають про себе. Вони можуть взаємодіяти одна з одною, а можуть діяти всупереч. Так, 21 січня 2018 року, о 04 годині ранку, посеред зими розгорілася пожежа в супермаркеті «Епіцентр будматеріалів». І в цьому вогні згоріло минуле, та, завдяки йому, народжується нове майбутнє.
Ми не шукаємо винних, а приймаємо подію з вдячністю за можливість рухатися вперед. Ми віримо, що кожне випробування, яке витримано з гідністю, призводить до нового етапу розвитку. У випробуваннях ми зростаємо!
Ми дякуємо Богу та радіємо, що пожежею знищено тільки матеріальні цінності. Ніхто із людей не постраждав — і це найбільше щастя для нас!
Ми об’єдналися! Ніхто із працівників не звільнився. Подія зміцнила команду і вселила впевненість у тому, що будь-які труднощі — тимчасові, а найголовніше, що всі вони — переборні! Кожен має своє місце і значення в «Епіцентрі будматеріалів».
Ми стали ріднішими одне одному! Вкотре ми мали можливість упевнитися, що у Новограді-Волинському живуть прекрасні люди! Та підтримка — і думками, і словом, і ділом — від наших клієнтів, партнерів і просто знайомих, кожного дня дарує нам величезну силу. Дякуємо Вам за те, що Ви з нами!
Ми працюємо! Ми оновлюємось! Ми будуємо новий супермаркет «Епіцентр будматеріалів». Більша зручність та якість обслуговування клієнтів, індивідуальний підхід до кожного партнера. Новий простір, де знайдеться місце кожному!
Наші двері відкриті для Вас! Чекаємо за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Вокзальна, 3-А.
Час роботи: Нд: 8.30-15.00, Пн-Чт: 8.00-18.00, Пт: 8.00-16.00, Сб — вихідний.
Телефон для довідок: (067) 894 30 80, (093) 563 78 08, (050) 061 70 08.