Поминання 8/2018

Поминання 8/2018






































26 лютого минає 40 днів світлої пам’яті Олександра Сергійовича САВИЧА


Ти був твердинею нашої хати. Ти був у всьому голова. Як же нам, любий, тяжко забути. Змиритися з тим, що тебе вже нема.


Вічно сумуючі дружина, син, дочка, онучки



1 березня минає 40 днів світлої пам’яті Павла Дмитровича ГОРДІЙЧУКА


Життя людське, мов тоненька нитка, обривається, зупиняючи людину на життєвій дорозі. Пішовши в інший світ, Ти залишив по собі добру пам’ять. Тепла Твого серця і душі вистачало для нас усіх. Ми ніколи не зможем повірити в те, що навіки перестало битися Твоє турботливе серце. Плачуть за Тобою всі стежки, плаче дім, бо немає господаря в нім. Пам’ять про Тебе — чиста і світла — назавжди залишиться в наших серцях. Нехай у цей день згадають добрим словом усі, хто Тебе знав. Вічного життя Тобі у Царстві Небеснім та спокою Твоїй душі.


У глибокій скорботі усі рідні та друзі



23 лютого минає 10 років, як не стало дорогої нам людини — Петра Олександровича ШАВЛОВСЬКОГО


Минає час, але ти вічно будеш жити в наших серцях. Нехай у цей день всі, хто знав тебе, згадають і пом’януть. Нехай свята земля береже твій вічний спокій. Царство Небесне і вічна пам’ять.


З глибоким сумом вся родина



13 лютого минуло 4 роки, як немає з нами дорогого батька — Франца Августовича ГАРЛІНСЬКОГО, а 24 лютого минає 9 днів, як пішла у вічність наше ясне сонечко — матуся — Олена Йосипівна ГАРЛІНСЬКА


Печаль навіки поселилась у наших серцях, страждаємо без вас щохвилини, щосекунди. Дякуємо вам за все і просимо вибачення за те, що не вберегли. Царство Небесне та вічний спокій вашим душам.


У вічній скорботі діти, онуки, рідні


 


14 февраля — 9 дней, как внезапная жестокая смерть на 86 году жизни забрала прекрасной души человека, дорогого, любимого брата, отца, мужа, дедушку — Анатолия Николаевича ГОЛЕНЗОВСКОГО, 13.09.1932 г.р.


Светлая память о тебе навсегда останется в наших сердцах. Вечный покой твоей душе и Царство Небесное. Все, кто знал и помнит Анатолия, — помяните.


Сёстры Светлана, Лариса, сын Андрей, племянники, внуки



25 лютого минає 10 років, як пішла з життя найдорожча мама, бабуся — Ганна Денисівна БАРМАК


Не хоче серце з цим змиритись, що поряд з нами тебе нема. Ти була для нас найкращою і найдобрішою мамою і бабусею. Царство тобі Небесне і вічна пам’ять, рідненька.


Вічно сумуючі дочка, зять, внучка, правнук



22 лютого минуло 19 років, як немає з нами нашої мами — Раїси Йосипівни КАЛАЧОВОЇ, 25 лютого минає 40 днів, як передчасно раптово пішов із життя наш брат — Юрій Федорович КАЛАЧОВ


Вогонь життя раптово згас, печаль і смуток серце ранить. Низький уклін Вам від нас і вічна пам’ять. Царство Небесне Вам.


Сумуючі рідні



24 лютого минає рік світлої пам’яті дорогої, люблячої матусі, бабусі, прабабусі — Марії Михайлівни ПШЕНИЧНОЇ


Минає рік, як тебе немає з нами. Великий біль у серці, бо все перед очима той страшний день, як ти назавжди покинула свій дім. Не можемо змиритися з тим, що ніколи не побачимо тебе, не почуємо теплих слів твоїх. Ти мала золоту душу, щире серце, вмілі руки. Твій світлий образ збережемо у пам’яті назавжди. Дякуємо Богові, що ти була у нашому житті. Лебединим пухом хай буде тобі земля, а твоїй добрій душі — Царство Небесне.


Вічно сумуючі доньки, онуки, правнуки, сестра, племінники, друзі



26 лютого минає 40 днів світлої пам’яті Віктора Васильовича ГОНЧАРУКА


Хтось дмухнув — і згасла свічка, впала зірка яскрава й натхненна. Стихло слово, а спогад — він вічний, і життя було це недаремне. Бачиш, рідний, пам’ятаєм про тебе і у тиші відчуєм присутність, ти — в тумані блакитного неба, ти — у нашій душі незабутність.


Дружина, сини, донька, зять, невістка, онуки, свати