www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 8/2018

23 Лютого 2018 | Оприлюднив: | 7 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Орган, який до Києва доведе. А. Око. Б. Ніс. В. Вухо. Г. Язик.
  2. Якого газу у повітрі найбільше? А. Азоту. Б. Кисню. В. Аргону. Г. Метану.
  3. Столиця Данії. А. Копенгаген. Б. Осло. В. Рейк’явік. Г. Стокгольм.
  4. Простонародна назва гауптвахти. А. Борода. Б. Язик. В. Брова. Г. Губа.
  5. Для чого придумане жіноче плаття «амазонка». А. Роботи на кухні. Б. Бальних танців. В. Верхової їзди. Г. Плавання.
  6. Фільм за участю Брюса Вілліса. А. «Титанік». Б. «Міцний горішок». В. «Термінатор». Г. «Операція «И» та інші пригоди Шурика».
  7. З одного граму якого металу можна витягнути дріт довжиною понад три кілометри? А. Міді. Б. Алюмінію. В. Хрому. Г. Золота.
  8. Триста п’ятдесят видів алое ростуть головним чином в... А. Європі. Б. Азії. В. Африці. Г. Америці.
  9. Скільки приблизно чукчів живе в Чукотському автономному окрузі? А. 12 тисяч. Б. 25 тисяч. В. 50 тисяч. Г. 100 тисяч.
  10. У якому виді спорту українець О.Абраменко виграв золоту медаль на Олімпіаді-2018? А. Фристайлі. Б. Керлінгу. В. Шорт-треку. Г. Бобслеї.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №8: 1. Г. 2. А. 3. А. 4. Г. 5. В. 6. Б. 7. Г. 8. В. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,