Потенційні зірки глянцю зростають у Звягелі

Потенційні зірки глянцю зростають у Звягелі

Повна сцена подарунків та різнобарв’я квітів, безліч стрічок, посмішок та, звичайно, позитивних емоцій — так 18 лютого відбувся звітний концерт модельної агенції «NONIK models». Абсолютно новий формат у проведенні подібних конкурсів отримало місто з відкриттям філії у Новограді-Волинському сучасної Школи краси у жовтні 2016 року. Вже 15 років існує одна з найбільших Модельних агенцій «NONIK models» у Житомирі, власницею якої є Олександра Нонік. Агенція має випускниць, які вже стали провідними моделями не лише у Житомирі та в Україні, але і далеко за її межами.
Юні красуні-звягельчанки отримають унікальну можливість пробиватися власними силами за межі провінції й прославляти красу рідного краю. Директор місцевої філії Ксенія Потоцька — викладач акторської майстерності та хореографії — пишається своїми вихованками, адже за цей час, проведений разом у справі, якою живуть, усі стали рідними. Красуні, якби мали можливість, із радістю замінили б уроки у звичайних школах на заняття у Школі краси. Мистецтву танцю дівчаток навчає ще один хореограф — Дарія Рудакова. Працює з юнками й професійний фотограф, вже відома у місті — Катерина Кармазіна, інші викладачі приїздять із Житомира.
Кожна красуня старанно дефілювала у чотирьох загальних конкурсах. Професійне журі, яке за мить може побачити у дівчині потенційну модель, обрало переможниць серед двадцяти двох красунь: «Міні-міс Звягель 2018» — Мізин Кіра, «Міні-міс Звягель 2018» — Данюк Дарія, «Міс Старшокласниця: 9 клас» — Іванчук Анна; «Перша віце-міс: старшокласниця, 9 клас» — Гордійчук Дарія; «Друга віце-міс: старшокласниця, 9 клас» — Кучер Дарія; «Міс старшокласниця, 11 клас» — Бойчук Анастасія.
У соцмережах було проведено он-лайн голосування й обрано три переможниці: Корнійчук Тетяну, Іванчук Анну, Галінську Дарію.
Більшістю глядачів у залі було обрано й «Міс глядацьких симпатій», яка зривала шквал аплодисментів, — неперевершена Іванчук Анна. Вона отримує від генерального спонсора — туристичної компанії «Датур» — триденний тур Європою, а також, на думку журі, стає обличчям обкладинки нового глянцю, який у майбутньому планують випускати організатори дійства.
Ольга ДЕМЧУК
Фото автора