З 8 БЕРЕЗНЯ!

ДОРОГІ НАШІ ЧАРІВНІ ЖІНКИ!
У ці весняні дні прийміть щирі вітання з нагоди милого й ніжного свята — Міжнародного жіночого дня 8 Березня.
Жінка безцінна. Усе, що дарує нам відчуття справжнього людського щастя, нерозривно пов’язане з Вами, любі жінки!
Бо жінка — турботлива мати, любляча дружина, берегиня сімейного тепла. Вона несе у світ життя й світло, любов і красу. Вона виховує дітей, зігріває рідних і близьких ласкою і турботою. На жіночій мудрості, душевній красі і терпінні тримається світ.
Нехай доля дарує Вам невичерпну енергію, красу та чарівність, а Ваше життя буде сповнене вірою, надією й любов’ю, Ваша оселя — світлом і затишком, достатком і злагодою, Ваше серце — добротою та мудрістю.
Дай Вам Бог здоров’я, радощів і добра!
Володимир ЛИТВИН, голова Верховної Ради України та Народний депутат України


ШАНОВНІ ЖІНКИ НАШОГО ПРЕКРАСНОГО МІСТА!
Сердечно вітаю вас з Міжнародним днем прав жінок та миру. 8 Березня – особливе свято, що несе в собі всю ніжність і любов до жінки-матері, на сердечності і душевності котрої тримається весь світ. Адже ви — берегині своїх родин. Хай тепло, котре випромінюєте, повертається до вас вдячністю і ласкою дітей, коханням чоловіків, високим визнанням суспільства.
Будьте щасливими, заможними, завжди чарівними і неповторними! Гарної долі вашим дітям та онукам, здійснення усіх мрій! Хай вони будуть подібними до весни!
Микола БОРОВЕЦЬ, міський голова

ДОРОГІ ЖІНКИ!
Немає нічого більш дорогого і святого в світі, ніж жінка, котра дала дитині життя і навчила її бути людиною. Своєю душевною щедрістю і невичерпною енергією вона створювала і створює взаєморозуміння в сім'ї, прокладає дорогу в майбутнє для улюблених синів і дочок.
Від щирого серця бажаємо вам здійснення найзаповітніших мрій, благополуччя в родині, здоров'я, щастя, душевного спокою і довголіття!
Весняного вам настрою, усмішок, квітів і вічного кохання!
З повагою
Микола ІВАНЮК, голова районної державної адміністрації
Віктор ГОНЧАРУК, голова районної ради

ДОРОГІ ЗВЯГЕЛЬЧАНКИ!
Від усього серця вітаю вас зі святом 8 Березня — Міжнародним жіночим днем!
Сердечно бажаю вам, дорогі жінки, нев’янучої молодості, радості та краси. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.
Нехай весна принесе до ваших осель тепло і сонце, усмішки, щастя на довгі літа і подарує вам нові незабутні враження. Будьте коханими і кохайте!
Щиро ваш, Петро ЛИТВИН, командувач військ ордена Червоного Прапора Південного оперативного командування, депутат Житомирської обласної ради, генерал-лейтенант

ШАНОВНІ ЖІНКИ!
Щиро вітаємо вас з прекрасним святом 8 Березня — вічно юним днем весни, сонця, кохання і надій на краще. Нехай наповняться радістю ваші серця, хай бринить струнами вічно юної весни душа, а Господь нехай дарує терпіння і віру в краще майбутнє.
З повагою Олег ЖУРБЕНКО, голова міської організації Партії Регіонів

ДОРОГІ ЖІНКИ!
Прийшла весна, а разом з нею і це світле, прекрасне свято — День 8-го березня.
Втілюючи у собі найкращі чесноти, жінки є справжніми берегинями нашого життя, яке тільки тоді набуває сенсу, коли зігріте теплом і ніжністю жіночого серця. Саме жінка, своєю потужною енергією, силою і відповідальністю, наповнює наше життя яскравими барвами. Саме жінка є тим світлим, чистим джерелом, з якого ми усі черпаємо свої сили, наснагу та віру.
Тож, прийміть у цей день, дорогі матері, сестри, подруги, щирі вітання зі святом весни! Нехай світлим яскравим мереживом вплітаються у життя кожної з вас найвеличніші почуття любові, поваги, взаєморозуміння. Хай міцним буде ваше здоров’я, береже доля, а біди обходять стороною. Хай множаться ваші радості і сяють посмішками обличчя.
За дорученням районної організації жінок, Людмила ОТВЕРЧЕНКО