Боксери — успішні на турнірі з кікбоксингу

Боксери — успішні на турнірі з кікбоксингу

23-25 лютого у столиці проходив чемпіонат України з кікбоксингу WPKA (Український союз кікбоксингу). Його учасниками стали 12 спортсменів із Новограда-Волинського — вихованці ДЮСШ, СК «Вулф» і «Євробокс».
Звягельчани були представлені практично у всіх вікових групах і категоріях, і продемонстрували високий рівень та результати.
Значна конкуренція точилася у дорослій віковій групі (з 18 років). Владислав Самолюк, 1999 р.н., який тільки перейшов у дорослу категорію, у складних поєдинках пробився у півфінал, за підсумками якого посів почесне 3 місце.
Артур Крейсман, 2002 р.н., у фіналі в додатковому раунді на останніх секундах відправив суперника в нокдаун, таким чином вигравши вирішальний поєдинок.
Олексій Плісак, 2004 р.н., упевнено здобув перше місце і встановив свій рекорд у 2017-2018 роках: став чемпіоном України з боксу і кікбоксингу. У цьому році він виступатиме на чемпіонаті Європи й світу.

Ігор Захарченко пробився до фіналу і в складному бою поступився з різницею в одне очко — 2 місце. Також друге місце посів Іван Зембицький. Сергій Алексейчук став третім.
Відзначимо Дениса Копила, 1990 р.н., та Ільгара Гулієва, 1996 р.н., котрі гідно виступили, але в чомусь їм не вистачило спортивного везіння, щоб пробитися у фінальний раунд серед дорослих.
Віктор Сарніцький, 1999 р.н., дебютував на чемпіонаті України. Юнак продемонстрував гарний бій, проте програв за очками.
«Маємо надію, що наші спортсмени на найближчому чемпіонаті України в Харкові покажуть ще кращий результат», — зауважив віце-президент Житомирської обласної федерації боксу Леонід Плісак, який в цілому дав позитивну оцінку виступам спортсменів. «Ми вдячні всім, хто нас підтримує й допомагає покращувати імідж Новограда-Волинського на великій спортивній арені України. На даному етапі всі призери виконали норматив на звання КМС України під час чемпіонату в Києві. Щоб виконати майстра спорту, потрібно на таких чемпіонатах ставати переможцями», — додав Леонід Плісак.
Олег БРЮХАНОВ